Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi Jimmy!
Ma +3 fok és elmegy a hó.../a pi..ába/...
Én még mindig bizok a Yetiben!
Több ellentmondás került ebbe mind gondolnánk...
1. A cigók minek választanak?Kissebbség, nem?(Korábbi hir:Ha nem tetszik, el lehet innen menni...)
2.Ezek csak segélyért mennek meg Bódi Guszti koncertre, máshova nem...
3.MelóCigány?Na ne viccelj...(tisztelet a kivételnek...)
4.Miért kéne cigány(v kissebbségi) problémákkal foglglkozni mikor a magyarok meg szenvednek...majd utána...talán jut elv alapján
Na mi van nyavajások? Aszem ezt a havasi yeti részt beszívtátok,mert tökig ér a hó kint! Mennyi motoros szencségelhet most az időjárás miatt,hogy nem tud motorozni?

Amúgy nem hiányoztam?

Valaki összefoglaló?
És nem röhögte el magát, mikor ezeket mondta?
Vedd úgy, hogy bent vagy.
Már csak egy feltételem van: derítsd ki, hogy mikorra kell menni!
Adatlapomon van msn cím.
még az az 1 hónap (amiből 2 hétre emléxek csak ) is bőven sok volt .az erő az ott volt.olyan erőbehatások érhettek .köfi a számodat nekem még a régi volt meg.tudomásom szerint még mindig egy faluban lakunk .na majd megzaklatlak ha megyek érte

aludj el szépen kis...gomez_
remélem tényleg nem a korházból netezel ....lábadozz, veled volt ott az "erő" a balesetkor ...

oks nem csinálok a porral semmit, elfér még...telózz meg ha bevigyem győrbe vhova vagy kijössz érte(már ha tudsz..)..új számom : 70/297-1821..ezen keress

na bye all..megyek aludni
buenos dias

miből gondolod h nem az intenzívről netelek ?nov végi volt inkább.csak egy pár alkatrészt hagytak ott a srácok.inkább motoroznék már mint lábadoznék .be ne dobd a kazánba .hát ezér fáradoztam ennyit?mondjuk már csak 1 hörcsögnek kell .majd most már tényleg beugrok érte
xiasztok...gomez bátyó visszatért...

most nem olvasnék visssza 2 hónapot, de a felvillanó oldalból látom, hogy Dhfear(hörcsögfun barátom) él, mert az utolsó infom az volt, hogy az intenzíven altatják a nov. közepi esés után ...remélem jól vagy és mindened megvan, gondolom lábadozol ...ha még kell a fűrészpor, azóta is lent van a pincében...ha nem kell bevágom kazánba és elég..majd írd meg mi legyen vele...

remélem a többiek jól vannak és nem történt semmi komoly baleset a megismert emberekkel...
Hali srácok!
Ha vkit érdekel, Szegedtől Dabasig esik, pesten semmi azt komáromtól ismét hó...
Eljárom a naptáncot, hátha hat és mehetünk a Yetire...
azis egy megoldás
még jó hogy nálunk a faluba nincsen záróvonal meg körforgalom
cnc tanárom szokta mondogatni hogy "záróvonal nem betonfal" ezekszerint van aki még szintén ezt vallja
úgy tudom ott voltak.és a Bálint nyomta a stuntot.a videón is láccik
ő ott volt a mikulásos bulinn is?
az ikrek közül az egyik.a Bálintnak van a karácsonyfás a tesójának meg a másik Hornet amin van tuningkipuf.a Bálintén nyáron még csak a leömlő meg a katalizátor volt mert a dobot leszedte
szent istvánonn csak egy vad simsonost láttam akinek a záróvonal nem akadáj
Sőt, biztos hogy a Gery.....
Szerintem a Gery...
én a vidékibe vártam a buszt fél 4-kor és ott láttam amikor jött átt a baros hidonn aztánn zrinyi utcába ment majd az uj alluljáró felé
lehet hogy azt hallóttad mer nagy hangja volt
én csak hallottam suliból egy őrültet ahogy tépte neki St. istván úton..
máma délutánn láttam győrbe egy arany szinü hornetet, nagyon kente neki
nemtuggyátok ki volt az?
asszem akkor nem megyek szavazni
Választás 2010:
viszont a kötél macerásabb..