Több ellentmondás került ebbe mind gondolnánk...
1. A cigók minek választanak?Kissebbség, nem?(Korábbi hir:Ha nem tetszik, el lehet innen menni...)
2.Ezek csak segélyért mennek meg Bódi Guszti koncertre, máshova nem...
3.MelóCigány?Na ne viccelj...(tisztelet a kivételnek...)
4.Miért kéne cigány(v kissebbségi) problémákkal foglglkozni mikor a magyarok meg szenvednek...majd utána...talán jut elv alapján
Na mi van nyavajások? Aszem ezt a havasi yeti részt beszívtátok,mert tökig ér a hó kint! Mennyi motoros szencségelhet most az időjárás miatt,hogy nem tud motorozni?
még az az 1 hónap (amiből 2 hétre emléxek csak ) is bőven sok volt .az erő az ott volt.olyan erőbehatások érhettek .köfi a számodat nekem még a régi volt meg.tudomásom szerint még mindig egy faluban lakunk .na majd megzaklatlak ha megyek érte
remélem tényleg nem a korházból netezel ....lábadozz, veled volt ott az "erő" a balesetkor ...
oks nem csinálok a porral semmit, elfér még...telózz meg ha bevigyem győrbe vhova vagy kijössz érte(már ha tudsz..)..új számom : 70/297-1821..ezen keress
miből gondolod h nem az intenzívről netelek ?nov végi volt inkább.csak egy pár alkatrészt hagytak ott a srácok.inkább motoroznék már mint lábadoznék .be ne dobd a kazánba .hát ezér fáradoztam ennyit?mondjuk már csak 1 hörcsögnek kell .majd most már tényleg beugrok érte
most nem olvasnék visssza 2 hónapot, de a felvillanó oldalból látom, hogy Dhfear(hörcsögfun barátom) él, mert az utolsó infom az volt, hogy az intenzíven altatják a nov. közepi esés után ...remélem jól vagy és mindened megvan, gondolom lábadozol ...ha még kell a fűrészpor, azóta is lent van a pincében...ha nem kell bevágom kazánba és elég..majd írd meg mi legyen vele...
remélem a többiek jól vannak és nem történt semmi komoly baleset a megismert emberekkel...
az ikrek közül az egyik.a Bálintnak van a karácsonyfás a tesójának meg a másik Hornet amin van tuningkipuf.a Bálintén nyáron még csak a leömlő meg a katalizátor volt mert a dobot leszedte
én a vidékibe vártam a buszt fél 4-kor és ott láttam amikor jött átt a baros hidonn aztánn zrinyi utcába ment majd az uj alluljáró felé
lehet hogy azt hallóttad mer nagy hangja volt
Ma +3 fok és elmegy a hó.../a pi..ába/...
Én még mindig bizok a Yetiben!