ne a focit nézzétek hanem inkább a dakart
tegnap este láttam hogy a pénteki szakaszonn voltak akik reggel elindultak és csak szombat este értek célba, 600km volt a táv
Ez nem a kívánság műsor baszod! Mondanám hogy a 2-től 5-ig,de te olyan taknyos orrú vagy,hogy azt sem tudod mi az,csak ha rákeresel a gugliba!
Olyan menő vagyok,hogy a számom az egész országból díjmentesen hívható.
Na kitől idéztem. Az első gugli nélküli megfejtő,kap egy Gyuri féle lejárt szavidejű szaloncukrot!
de ha hozzánk se érsz el épségbe akkor hogyan akarsz elmenni a balatonra?
defibrillátor az nincsen itthonn de van 230V-os próbakábel az is odatud ám vágni rendesenn
teker a halál .van nekem motorom is ...darabokban
ha sikerül összeszervezni és pont nem dolgozok akkor elmegyek veletek,meg sztem jön unokatesóm is .
én ilyen 'hozzuk rendbe a tüdőnket' biciklis vagyok.mire elérnék hozzátok kiköpném a belemet is .ha van nálad defi...dif..devi...szóval valami olyasmi akkor megyek.defiblirrátor vagy defibrillátor
csak igy tovább, kell egy kis edzés
biciklizzécsak mer majd a nyáronn akarunk menni haverommal balatont kerulni bringával, jöhecc te is
de ha nem akarsz addig várni akkor jöhecc erre felénk előbb is aztánn majd tekerhetünk valamerre
vagy te csak ijen bótbajáró biciklis vagy?
tegnap este láttam hogy a pénteki szakaszonn voltak akik reggel elindultak és csak szombat este értek célba, 600km volt a táv