Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehezen forgott, de most leküldtem egy feles barackot! Mert a gyümölcslében van vitamin!
Na nem ám át verel...
-meg kell nézni- t akartam írni, csak még keveset ittam !
Igen , nagyon! és nagyon hálás dolog! Nem szakítja bele az ember a 6-os csavart a blokkba pl! Igaz előtte a "Service manual"-ban nem kell nézni mennyi is az az annyi!!?
Kösz! 5és fél pénzért 3év garival nagyon jó vétel.
Fhú B+!! Nekem erre, hogy ezt a tartományt átfogja kettő van! Elfelejtettem hozzátenni, hogy bi-bi-bi!-
Jó szerelést hozzá!!
Azon már túl vagyok nem tépem mint beteg a dunyhát.

https://www.aldi.hu/hu/informa...

28-210 Nm
Mettől meddig? Nm ? Remélem akkor ezután sem szakítod bele a 6-os csavart??
Na végre lett nyomatékkulcsom Aldis. Már régóta hajtottam de mindig elkapkodták előlem.
Akkor motoros szánom lenne de csak is Kawa !
Képzeld el ha norvégok lennénk??!!
Áztam én már eleget , nekem szórakozás a motorozás , és nem nyűg ! Az eső és a hideg viszont elég nyűgössé tudja tenni !
De majd a simsonnal ! Ez ám a oaripa ! Lassan elkészül az is !
Akkor tudod, hogy szoktalak
Hívj ha jössz!
Hát talán következőhét elején lesz ennyi "jóslatok" szerint de én asszem menek 1et ha nem esik.
Fehér ruhás szűzlányok ne legyezzenek pálmalevél legyezőkkel? Igen nagyok az igényeid?!
Oké.
Ha lesz 20 fok és süt a nap !
Gyere ide Badacsonyba István! Most nincs tömeg!
Akkor jössz ha nem esik persze...
Még hogy jó idő ! ? Lassan kopoltyút kell növeszteni !
Vasárnap du. egy lájtos guriga úgy néz ki jó idő lesz hacsak nem változik addig. 2őig melózok utána go!
Sziasztok

Nádos utcában panel alatt motor számára garázsrész kiadó.

5 ezer Ft havonta.

imrekerekes88@hotmail.com emailcímen lehet érdeklődni
Sziasztok!

Szeretnék október 12-25 között kibérelni 1 vagy több napra egy krosszmotort. Külföldön élek illetve dolgozok, így sajnos év közben abszolút nincs lehetőségem motorozni, és most 2 hétre haza fogok utazni és szeretném ezt a vágyamat kicsit kielégíteni. Pályán szeretném használni, abszolút nem gyilkolni, csak kicsit motorozgatni. 10.000Ft-ot fizetnék 1 napért, a benzint én állnám! 125ccm-től keresnék motort!

Kérlek ne töröljétek ezt a galériát, hatalmas vágyam motorozni. Ha valaki ebben tudna segíteni, szívesen meghallgatnám!

E-mail címem: lightmans.96@gmail.com vagy írjon ide a galériában.

Ezer köszönet!