Igen , nagyon! és nagyon hálás dolog! Nem szakítja bele az ember a 6-os csavart a blokkba pl! Igaz előtte a "Service manual"-ban nem kell nézni mennyi is az az annyi!!?
Áztam én már eleget , nekem szórakozás a motorozás , és nem nyűg ! Az eső és a hideg viszont elég nyűgössé tudja tenni !
De majd a simsonnal ! Ez ám a oaripa ! Lassan elkészül az is !
Szeretnék október 12-25 között kibérelni 1 vagy több napra egy krosszmotort. Külföldön élek illetve dolgozok, így sajnos év közben abszolút nincs lehetőségem motorozni, és most 2 hétre haza fogok utazni és szeretném ezt a vágyamat kicsit kielégíteni. Pályán szeretném használni, abszolút nem gyilkolni, csak kicsit motorozgatni. 10.000Ft-ot fizetnék 1 napért, a benzint én állnám! 125ccm-től keresnék motort!
Kérlek ne töröljétek ezt a galériát, hatalmas vágyam motorozni. Ha valaki ebben tudna segíteni, szívesen meghallgatnám!
E-mail címem: lightmans.96@gmail.com vagy írjon ide a galériában.
Jó szerelést hozzá!!
https://www.aldi.hu/hu/informa...
28-210 Nm
De majd a simsonnal ! Ez ám a oaripa ! Lassan elkészül az is !
Nádos utcában panel alatt motor számára garázsrész kiadó.
5 ezer Ft havonta.
imrekerekes88@hotmail.com emailcímen lehet érdeklődni
Szeretnék október 12-25 között kibérelni 1 vagy több napra egy krosszmotort. Külföldön élek illetve dolgozok, így sajnos év közben abszolút nincs lehetőségem motorozni, és most 2 hétre haza fogok utazni és szeretném ezt a vágyamat kicsit kielégíteni. Pályán szeretném használni, abszolút nem gyilkolni, csak kicsit motorozgatni. 10.000Ft-ot fizetnék 1 napért, a benzint én állnám! 125ccm-től keresnék motort!
Kérlek ne töröljétek ezt a galériát, hatalmas vágyam motorozni. Ha valaki ebben tudna segíteni, szívesen meghallgatnám!
E-mail címem: lightmans.96@gmail.com vagy írjon ide a galériában.
Ezer köszönet!