nekem mondjátok valaki kedd reggelre összebaszta a parkolóban a fejidomomat eltört plussz az irányjelző burám is utána azon dolgoztam hogy kész legyen vasárnapra müanyag heggesztés fényezés minden erre leszopat az a gejvás eső de cíííp az élet
Úgy ahogy mondod ! Amikor sötét lett dörgött meg folyt , na akkor már engem is fújtogatott a ríxás , de azt inkább meggondoltam magam és rohadt kárörvendő voltam , mert azért nekem is viszketett reggel !
Ha mi Edericsnél Balra fordultunk volna nem pedig Keszthely fele mi simán hazaértünk volna száraz lábbal. Rosszul döntöttünk de mondom mikor elértem azt a pontot mikor jobban mér nem lehet megázni csak száradni akkor ,ár élveztem. Fogott az első meg a hátsó kerék is haladni is lehetett. Simán jó volt.
Majd a következőnél. Már erősen gondolkodom merre legyen a következő. Bár lehet hogy Győrből nagy falat lesz. Nem tudom. Dél felé nézelődök ugyanis. De még csak tervezgetek.
Teeeeee ! EMBER !!!! Hááááá ne mááááá ! A masinák kint , ti meg tető alatt ? A pofám leszakad ! Motor a váróba , dzseki ráterít , arcon sajnálat , lassú fejcsóva , és kicsit mozogni az esőben mert polóban hamar felfázik a Ríder az esőbe !
Nincs véletlen valakinek SOS-ben egy órára lánc szereléshez nittelő/összenyomó?
Köszönöm