jó lett nem is Dréga 1000 huf volt fel is rakta faszagányosan csak nem épp a pontos idelyéről híres de attol eltekintve hogy kicsit megváratott korekt jó fej ócco és fel is rakja ügyesen
Halihó!
Nem írtam még ebbe a topicba, de most sok év kihagyás (125-özés) után pár napja hazajött a gépem a szerelőtől, így terveztem délután szaladni egy kört valamerre - talán itt a Dunaparton Esztergom - Visegrád felé. Csak úgy bemelegítőleg.
Tudom, eléggé későn szólok, de gondoltam feldobom a fórumra, hátha van valakinek kedve csatlakozni, vagy megy valaki valhová aki szívesen venné ha csatlakozok :)
Győr nádor utcában kiadó egy hely egy motor számára. A garázsban most 2 motor áll, eddig is 3 állt kényelmesen elférünk. Villany van, szekrény ruháknak szerszámoknak van.
06/30 914 45 24 vagy imrekerekes88@hotmail.com
Jó hely nagyon profik. Az eredetvizsga rendszámozás stb papírokat a Petiékkel csináltattam mind2ő technikához anno 4ezerért / db azt nem kellet sehol sorban állnom egyik nap viszed, másik nap hozod oszt finíto.
csevaztok !! van valaki aki Co -val heggeszt győrben vagy nem túl messze? :-P félig szétszeddve nem nagyon szeretnék messze menni de mindent megoldok :-)
Szia!
Azt nem tudom, hogy szombaton vizsgáztatnak avagy mégsem, oldalukon a nyitva tartásukat olvasva nem, csak péntekig. ( egy telefont megér) Viszont ha megtudod oldani akkor nagyon ajánlom őket mert korrektek és nem szarakodnak semmivel, a kipu ami miatt esetleg, de telefonon is kérdezik már majd előre. Múlt hónapban vittem a csavaros dobozt vizsgára, időpontot nem is kellett kérnem, még szólt is a mester esőben ne vigyem ne ázzak el. 9240.- jó magyar forintba került.
Majd legközelebb! Most így, hogy már van mivel biztosan lesz rá alkalom...
Szerintem fél óra és indulok. Ha valaki lát az 1-esen tépni Visegrád felé (vagy utolér ;) ) akkor dudáljon! :)