Jó hepajnak ígérkezik. Facén már 30 felett jár az érkezők száma. Plusz a célpontban lévő büfével is egyeztetek akik amúgy is fenntartanak egy olyan 50 fős körüli csapatot természetesen motorost. Szóval ha minden úgy alakul ahogy kell leszünk bőven :-D
Ááá még csak a csipáit törölgetem , azaz kuplung és fékolajok lecserélve , motor és teló olajok még flakonba , és a kerékcsapágyak is várják a zsírzást ahogy a hátsó lengő is ! Ráérünk még !
Én meg azt tartom: Túl rövid az élet ahhoz , hogy akár egyetlen percét is tudatlanul töltsem!! Nem azt mondom , hogy nem iszom , de csak mértékkel! És az nem a vödör!!
Ha tehetem biztosan megmozgatom a nagyobb motort végre. Ráfér egy kis egészségügyi séta, most jött haza a kórházból.
Szívátültetésen esett át
(a doki még nem szedte szét a régi szívét, de hihetetlen, hogy ilyen történhet egy CBR-el
Már én is elintéztem a szabadidőm, így akkor ha jó 09:00-kor a fehérvári úti Mol kúton talika azt onnét meg irány Pér felé szerintem.
Remélem kicsiny tanyánkról nem csak egyedül kell mennyek...
Még az sem jó?
Ha tehetem biztosan megmozgatom a nagyobb motort végre. Ráfér egy kis egészségügyi séta, most jött haza a kórházból.
Szívátültetésen esett át
(a doki még nem szedte szét a régi szívét, de hihetetlen, hogy ilyen történhet egy CBR-el