majd figyelünk .az a baj h most már nem is tudnánk hova tenni mert a kert már teli van,a betonkeverő tönkrement,a disznóknak elegük van belőle,fűteni már nem kell
Ez van olyankor,mikor az emberek nem értenek a szóból! Csak finoman a bulikkal,mert aztán megint nem győzzük elásni a hullákat! A múltkor is az utolsónak már eléggé jött a szaga!
akkor megint miénk a rezidencia? majd szólok neki.most épp délutános küldetésen van .
az nem a mi hibánk volt.házibulit rendeztünk és mondtuk nekik h a WC melletti szobába nem mehetnek be mert rosszul járnak.csak kicsit be voltak tintázva és mindegyik azt az ajtót találta meg .és még mielőtt gyanakodnál NEM a bárszekrényből voltak a piák .le is ellenőrizheted
Ez a csaj majdnem lesmárolt az assony előtt Nyúlon. Nem bírtam magyarászkodni bakker. Ki a picsa volt ez a csaj. Odajött hozzám ozt a számba magyarázott. Bírtam, de ne az assony előtt.
Az a baszott nyúl tényleg kajak belelóg! Te mindig lemerült kamerával indulsz útnak? Egyszer próbáld meg feltöltött és leürített kamerával ,hidd el izgalmasabb lesz!
Remélem Jimmyvel is:)
(én is motorosnak számítok?)
az nem a mi hibánk volt.házibulit rendeztünk és mondtuk nekik h a WC melletti szobába nem mehetnek be mert rosszul járnak.csak kicsit be voltak tintázva és mindegyik azt az ajtót találta meg .és még mielőtt gyanakodnál NEM a bárszekrényből voltak a piák .le is ellenőrizheted
Ja,és nem szeretnék megint egy tucat ártatlan áldozatot mire hazajövök!
Geri...
Komoly barátja van, és rohadt jó fej srác....
Mellesleg Szofi a neve és a Dani tesója.
http://youtu.be/lcgqHfrenk8
József Atilla úti körforgalomnál (nem számoltam hányan voltuk, 200 körül meguntam ) . . .
De...azért írok csak most...