Figyelj. Kérdeztem: van valakinek eladó sztendere? Te voltál az első aki azon kezdett el baszakodni, hogy minek az?! Nem azt kérdeztem.
A másik gázmarkolat védőgumija, ott sem az volt a kérdés, h kinek milyen van, hanem van-e egy eladó ilyen gumija. Olvass vissza. Állandóan mindenki félrepofázik mindent, aztán meg az a hülye aki kérdez, mert minek kérdez.
A határidőről annyit. Te bevállalnád, hogy szezon közepén elküld a motorodat egy két hónapos beállításra? Nem. Nyilván. Ez a gondom a határidőkkel. Egy napos munkát elhúznak a francba.
Az árral nincs olyan problémám, h ne tudnám kifizetni. Csak attól mert ktm még egy telóbeállítás nem ér 70-100e forintot.
Viszont itt fejeztem be ezen az oldalon a vitát és a kérdezést.
már láttam az értesítést emilbe
majd valamikor oda gurulok érte
megint jössz este az audihoz?
Viccen kívül, ha a bukóban törik a szemüveg, akkor ott már nem az a legnagyobb baj!
Amúgy meg szép jó napot Mindenkinek!
amugy be tudod álíttani a telókat te is ha van hozzá érzéked
ugyis te érzed hogy neked hogyan jó
A másik gázmarkolat védőgumija, ott sem az volt a kérdés, h kinek milyen van, hanem van-e egy eladó ilyen gumija. Olvass vissza. Állandóan mindenki félrepofázik mindent, aztán meg az a hülye aki kérdez, mert minek kérdez.
A határidőről annyit. Te bevállalnád, hogy szezon közepén elküld a motorodat egy két hónapos beállításra? Nem. Nyilván. Ez a gondom a határidőkkel. Egy napos munkát elhúznak a francba.
Az árral nincs olyan problémám, h ne tudnám kifizetni. Csak attól mert ktm még egy telóbeállítás nem ér 70-100e forintot.
Viszont itt fejeztem be ezen az oldalon a vitát és a kérdezést.
Talán most sikerül! :)
Motoros találkozóról szeretnék nektek információt adni, hátha valakinek megtetszik, és szívesen eljön felénk!
Mindenkit szeretettel várunk!