Kicsit hülyén hangzik, de ma végre teljesült a gyerekkori álmom: motorral csapathattam fel a Bakonyba Csesznek felé. Kicsit sokat kellett várni rá, de végre eljött. Viszont egy kis rutint még kell szerezni a szerpentinen, ezért holnap újra
csak azt irta hogy kell neki kölcsön egy 28-as dugókulcs 1 napra
én nem vagyok ojan mint este a tv-be azok akiket fölhivnak telefonon 400ft/perc áron aztán magyarkártyát kirakja abból a makk ászt, meg 2 alsót és egy csikót aztán abbol jósol hogy mijen betegsége lessz meg mijen szegénység lessz
macskát is dobhatna a dugókulcsal
mondok egy hülyeséget:nincs tolómérőnk se .de lehet az lesz lemérem centivel .vagy leflexelem a picsába.már elegem van ebből a buzi csavarból h semmit nem tudok csinálni tőle
üvegtigris ?írd le máshogy
honnan tuttam volna mit akar levenni azzal a 27-es kulcsal
soha nem mongyátok meg mit akartok csinálni csak aggyá ijet meg ojat aztánmeg nemjó, aggyá másikat
aszongya hogy a kormánykiflit akarja szétszedni akkor nem javaslok neki svédfogót meg vizpumpa fogót
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Még ennek a kis pöcs Gedeonnak is !
Ki zaklatttttyjja teee az assonyod!? Csak beköszöntem neki. De már itten is vagyok az enyimnél Szöge3den!
Na csók mindenkit!
Gyorsan rakjad össza a zöld roncsot!
csááááááá
aztán azért...mégiscsak...érted
ne tévesszük össze
ne igyatok sokat mer holnap átestek a motoron
menthetetlen
én nem vagyok ojan mint este a tv-be azok akiket fölhivnak telefonon 400ft/perc áron aztán magyarkártyát kirakja abból a makk ászt, meg 2 alsót és egy csikót aztán abbol jósol hogy mijen betegsége lessz meg mijen szegénység lessz
macskát is dobhatna a dugókulcsal
te téliálmot aludtál?
ja amúgy neked viszonylag hangos a géped,csodálom hogy nálunk nem hallom
ŐSSZEL MAJD TALÁLKOZUNK KEDVES FÓRUMLAKÓK!
MA FELKELTETTEM SZEINTIVÁNT, AKI LÁTOTT/HALOTT SZAVAZHAT RÁM A www.küggyetekelapicsába.hu-n
Na gyökerek! Jó szép napot!
Pu8szíííííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííííííí
Főleg a seggarcú GEDEONNEK!
üvegtigris ?írd le máshogy
De nincs,baj,mi így szeretünk!
jövő héten lehet üvegtigris
merthogy keresztapunak hála megtudtam h ez nem 27es
soha nem mongyátok meg mit akartok csinálni csak aggyá ijet meg ojat aztánmeg nemjó, aggyá másikat
aszongya hogy a kormánykiflit akarja szétszedni akkor nem javaslok neki svédfogót meg vizpumpa fogót
Milyen színű, milyen méret kell?