válasz ment
hát bazzeg ha előbb jöttem volna be a telómér .most kezdhetem elölről .még el sem kezdtem .vagyis már kigondoltam h miket kell majd csinálni holnap ha hazaértem
te dinkalev.
elkezdem legyártani a konzolt.megcsinálom 90%-ra aztán akkor ha megyünk akkor gyere át kicsit előbb (Ő azt mondta 14:30ig suli,tehát olyan 13:30 körülre gyere át) és akkor gyorsan megnézzük milyen magas kell és össze is dobom gyorsan .meg hozzá pillanyatragasztót is
Na jól van befejeztem a tüskéskeedést "de köcsög voltam" Mindenkinek jó a motorja egyik ilyen a másik olyan ,de motorok és ez a lényeg nincs különbség!
nemtudom a rendszer melyik része teszi ilyenné,1-2 gépet megültem már de az abs-es új vfr-hez hasonlítanám,azzal álltam meg ilyen hamar utoljára.
persze ebben benne van a ppower 2ct.
msn most?
hát bazzeg ha előbb jöttem volna be a telómér .most kezdhetem elölről .még el sem kezdtem .vagyis már kigondoltam h miket kell majd csinálni holnap ha hazaértem
meg írtam sms-t remélem még időben
te meg most dógozó
valakinek mindíg kell menni
elkezdem legyártani a konzolt.megcsinálom 90%-ra aztán akkor ha megyünk akkor gyere át kicsit előbb (Ő azt mondta 14:30ig suli,tehát olyan 13:30 körülre gyere át) és akkor gyorsan megnézzük milyen magas kell és össze is dobom gyorsan .meg hozzá pillanyatragasztót is
(two wheel technology )
persze ebben benne van a ppower 2ct.