amúgy ha nem akarsz 50 colos (127cm) tévét venni meg Blu-ray lejátszót, akkor bőven jó lesz a HD-Ready is .
"Bár hamarosan kaphatók lesznek a boltokban, nem tűnnek túl optimális vételnek a 32 colos, vagyis 81 centiméteres képátlójú Full HD-s készülékek. Ahhoz ugyanis, hogy az ezek által biztosított képminőségbeli fölényt kihasználja a néző, nagyon közel kell ülni a képernyőhöz. Normál felhasználási mód mellett jobb üzlet lehet egy kisebb felbontású, de nagyobb tévére érdemesebb lehet beruházni, hiszen a televíziót tipikusan távolabbról nézi az ember, mint mondjuk egy monitort."
"teljes HD-felbontást biztosító tévére csak akkor érdemes beruházni, ha a vásárló rendelkezik ezt kiszolgálni képes műsorforrással, például Blu-ray-lejátszóval."
"A táblázatból kiolvasható, hogy a teljes HD-felbontás előnye 50 colos, azaz 127 centis képernyők esetében jön ki leginkább, de még ekkor sem szabad két méternél messzebb ülni a készüléktől ahhoz, hogy valóban minden részletet maradéktalanul lásson egy átlagos látási képességekkel bíró néző."
Helló pancser banda!Most állok Tv vásárlás elött és olyan kérdésem lenne mi a különbség a Full HD és a HD Ready között? Én egyáltalán nem értek hozzá azért kérdem ,de az a gondom ,hogy ugyan abban árfekvésben a Ready-s többet tud és nekem annak a képe is tetszik.
nem fagytam össze-vissza,de a másik gépen van markolatfűtés,ezen meg nincs,és az hiányzott
a végén már egész karbol húztam a kuplungot mert az ujjam nem mozgott
amúgy ha nem akarsz 50 colos (127cm) tévét venni meg Blu-ray lejátszót, akkor bőven jó lesz a HD-Ready is .
"Bár hamarosan kaphatók lesznek a boltokban, nem tűnnek túl optimális vételnek a 32 colos, vagyis 81 centiméteres képátlójú Full HD-s készülékek. Ahhoz ugyanis, hogy az ezek által biztosított képminőségbeli fölényt kihasználja a néző, nagyon közel kell ülni a képernyőhöz. Normál felhasználási mód mellett jobb üzlet lehet egy kisebb felbontású, de nagyobb tévére érdemesebb lehet beruházni, hiszen a televíziót tipikusan távolabbról nézi az ember, mint mondjuk egy monitort."