Van mindenből a gyáritól az gyári minőségin át az utángyártott ig.Nézze meg a srác mondja meg mi kell hozzá ő menyiért tud és ha gondolod szolsz megmondod az adatait és én is megmondom menyi az annyi.Ha délelőtt 10-11 ig rendelem van hogy az napra de legkésőbb másnapra megvannak a cuccok.Persze Áfa nélkül olcsóbb de csere garancia így is van rá ha mégsem stimmelne (eddig még nem fordult elő ha stimmeltek az adatok.) a cucc persze a hoz a csomagolást ne barmoljátok szét.
Figyu, holnap viszem szerelőhöz, megnézetem mi a gondja és nagyon hálás leszek, ha tudsz segíteni. Legolcsóbbat nem akarok venni, próbálkozok minőségit rakni bele...
Nem tudom ,hogy érdekel-e ,de nekem 25% kedvezményem van minden cuccra.Mivel nem tudom az autód pontos adatit és azt sem pontosan mi a baja így csak tippeltem 16 benzinre és kombira ütöttem be 98-as Passat. Tájékoztató árak: gumi fékcső 1000-tól 7000-ig attol függ milyent akarsz, féknyereg javító (hátsó) 2-3-4 ezer de a legdrágább 6300ft.Komplett féknyereg (első) 25000 ft.Ezekből jön le a 25% ezek persze csak tájékoztató jellegűek mert nem tudom a pontos adataidat.
Mugen:
használt.(2szer) Új állapotban.
anyaga: vízálló textil.
kivehető bélés, kivehető váll, könyök és gerinc protektor. Karbőség és derékbőség állítható.
zárható szellőző nyílások a vállakon, a karokon és a háton.
kettő külső és egy belső zseb.
Méret: XXL, Karhossz: 62 cm, Vállszélesség: 55 cm, hossz (nyaktól az aljáig): 68 cm.
Boltiár: 19900 HUF
Ár: 16000 HUF
Tschul:
használt, újszerű állapotban. használati kopáson kívül nincs sérülése. Jobb oldali külső zseb zippzárjának huzókája leesett, de így is használható.
Perec nem volt benne.
anyaga: bőr.
kivehető bélés, kivehető váll, könyök és gerinc protektor. Derékbőség állítható.
Fényvisszaverő a háton és a mell részen.
Méret: XL, Karhossz: 62 cm, Vállszélesség: 55 cm, hossz (nyaktól az aljáig): 66 cm.
Ár: 18000 HUF
érdeklődés: Küldj egy mailt az excatx@freemail.hu címre
Ha valamelyik keréknél nyomta el valószínű igazad van és a munkahengerrel lehet a gond valamelyikben O gyűrű van ,de van olyan is amelyik fémesen tömít.Ha nem ABS-es és O gyűrűs akkor valószínűleg kapni hozzá javító készletet ez attól függ mikori a Passat ,de az is lehet ,hogy csak a fékcső gumi része ment meg.
Jóvan ahdjad már, nem kell felfúrni, most bika!
Látod, mindent megtudtál csinálni, de ehhez kevés voltál, nekem meg cask 10 perc volt! Azért mégiscsak értenek vmihez a hondások mi!?
Arró beszéljél inkább mikor gurulunk má egyet!
Baszod azt csak két 5-ös csavar fogja fel! Na mejd erre jársz felfúrom hatosra.Gondolkodtam is ,hogy megcsinálom neked mert biztos állat leszel csórival ,de a menetek jók voltak hát hagytam.Csez meg az egy érzékeny műszer!
Tőbe, hason! De már minden fasza nyugi! Szidtalak is mint a szódás a .....
Komolyan mondom akkorát élveztem rajta! Jobb volt mint a hondán! Beszarás. Amikor nem volt honda vágytam rá, mostmeg. oooohohohohohohh.
Teletankoltam 700 forintért! ÉRTED BASZKI!?
2 eladó dzseki, ha valakit érdekel:
Mugen:
használt.(2szer) Új állapotban.
anyaga: vízálló textil.
kivehető bélés, kivehető váll, könyök és gerinc protektor. Karbőség és derékbőség állítható.
zárható szellőző nyílások a vállakon, a karokon és a háton.
Méret: XXL, Karhossz: 62 cm, Vállszélesség: 55 cm, hossz (nyaktól az aljáig): 68 cm.
Boltiár: 19900 HUF
Ár: 16000 HUF
Tschul:
használt, újszerű állapotban. használati kopáson kívül nincs sérülése. Jobb oldali külső zseb zippzárjának huzókája leesett, de így is használható.
Perec nem volt benne.
anyaga: bőr.
kivehető bélés, kivehető váll, könyök és gerinc protektor. Derékbőség állítható.
Fényvisszaverő a háton és a mell részen.
Méret: XL, Karhossz: 62 cm, Vállszélesség: 55 cm, hossz (nyaktól az aljáig): 66 cm.
Ár: 18000 HUF
érdeklődés: Küldj egy mailt az excatx@freemail.hu címre
Látod, mindent megtudtál csinálni, de ehhez kevés voltál, nekem meg cask 10 perc volt! Azért mégiscsak értenek vmihez a hondások mi!?
Arró beszéljél inkább mikor gurulunk má egyet!
Komolyan mondom akkorát élveztem rajta! Jobb volt mint a hondán! Beszarás. Amikor nem volt honda vágytam rá, mostmeg. oooohohohohohohh.
Teletankoltam 700 forintért! ÉRTED BASZKI!?
Leszakadt a kipufogó! De már visszacasvaroztam! Nem bírta az ugartókat! LOL
Pesten tanul!
Nekem meg ato nővére volt osztálytársam.
Neked is 165/félév?
Hpgy állsz a vizsgákkal?