Na ezt most nem értem! A szerződést megkötötted valahol egyébként nem tudtad volna átíratni.Amikor megkötötted a jelenleg szüneteltetett biztosításodat akkor fogsz tudni váltani!
Él el sem hiszem, berugtam a vasat és még ma is megy! Döbbenet!
nem 1 millás! 2milláért vettem. Vagyis közösen az Erstével! most tartok ott hogy enyém a 75%-a.
De mondjuk most meg már nem ér 2. Igaz igaz bakker!
Szerintem ha először bejárod a környékbeli böldutakat meg töltéseket az bőven megteszi.Menyél ki a Rába parthoz (Covalter) ki visz egészen Rábapatonáig.Igaz van ott egy szakasz ami környezet védelmi terület de a töltés tudtommal nem az.Na arra lehet eszetlenkedni.Mi is arra jártunk még a sámsonos meg az Emzés korszakunkban.
Öreg akinek több mint 1 millás gépe van gondoltam azt le lehet húzni!Nézd már el egy ilyen öreg szakadt FZR tulajnak! Azt nem mondtam ,hogy a Hondásoknak + 50% felár.Bocs nem kérdezted!Ja és a belsejét ne is nézd mer üres!
ha most kivan vonva a forgalomból a moci,és ugye nincs rajta biztosítás, újra kötnöm kell rá? tehát mind1 hol kötöm meg újra vagy oda kell mennem ahol a kivonás elött voltam? mert most nézegettem ilyen biztosítás kalkulátorba hogy mennyit fizetnék hol K&h voltam kivonás elött, de most ha bankkártyával fizetem az allianznak akkor 10.000ft al kevesebb az éves díjam
50000-ből kijön pár tank benya!
csááááááááááááááááááááááááááááááááá
nem 1 millás! 2milláért vettem. Vagyis közösen az Erstével! most tartok ott hogy enyém a 75%-a.
De mondjuk most meg már nem ér 2. Igaz igaz bakker!
legalább nem a pláza előtt gyülekezünk a motoron támaszkodva
Langyibangyi motorosok...