Azért mondtam,hogy először az erdőbe menjél,és ne a cross pályára. Olyan meg nem nagyon van hogy kisebb pálya. Mindegyik egyforma kb.
A Likócsi erdőbe biztos nem hívnak rád senkit. Én is szoktam ott menni elég gyakran,de még sosem láttam rendőrt vagy erdészt. Ha meg látsz,el kell hajtani előle,és kész!
Olyan hely meg nem nagyon van a környékben,ahol hivatalosan tudsz motorozni az erdőben. Itt megtudod nézni,hogy hol vannak a természetvédelmi területek!
Ahogy elnézem birogatja, de én most mennék először egy Dt-vel, szóval nem egyből krossz ugartóra mennék. :D De ha lenne a pályát, amin küldtetek, kisebb azt szívesen kipróbálnám. És, hogy el ne felejtsétek miről is lennek szó.
Mennék szívesen erdőbe, de szinte egy hely sincs ahol ne kellene félnem, hogy mikor és kik hívnak rám rendőröket. :S
o-o ellnézést kérek bocsi....nem gondoltam h baj lehetne belőle csak érdeklődtem... amugy HMM Vikéknek télleg nagyon jo a hátsófele Gerinének üzenem no para
Sztem a fenekedről előbb megismertelek volna!
Ramirez csajával is így van ez. hehe.
Asszonynak meg utána magyarázkodhattam, hát őőőőő....
És akkor mondom neki MOTOROScsaj!
Na akkor megnyugi, mert ő is benyatyúk. De majdnem balhé volt.
Ma átvettem régi új gépemet.
Le a kalappal GEDEON82 előtt kívülről jól néz ki.
Belülről meg nem nézem elhiszem, hogy fasza mert sokba került.
De azért hogy mennyire lehúzzák ott a Hondásokat.
(Bocs Gerikém)
Amúgy sikerült a vételára ráköltenem, most kétszer annyiba kerül mint régen. Felértékelődött igazi hosszútávú befektetés.
Itthon kipróbáltam, hát bakker levisz a szél! 7 végén megvan mivel fogok mocizni a Honda helyett!
Most látom gixerina is visszatért?
Csak nem kerülnek elő a régi arcok?
A Likócsi erdőbe biztos nem hívnak rád senkit. Én is szoktam ott menni elég gyakran,de még sosem láttam rendőrt vagy erdészt. Ha meg látsz,el kell hajtani előle,és kész!
Olyan hely meg nem nagyon van a környékben,ahol hivatalosan tudsz motorozni az erdőben. Itt megtudod nézni,hogy hol vannak a természetvédelmi területek!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ahogy elnézem birogatja, de én most mennék először egy Dt-vel, szóval nem egyből krossz ugartóra mennék. :D De ha lenne a pályát, amin küldtetek, kisebb azt szívesen kipróbálnám. És, hogy el ne felejtsétek miről is lennek szó.
Mennék szívesen erdőbe, de szinte egy hely sincs ahol ne kellene félnem, hogy mikor és kik hívnak rám rendőröket. :S
Csak túl kíváncsi, de majd egyszer megismer mindenkit! Ahogy én is.
Na, menek Fábrit nézni!
Jó éjt!
Ramirez csajával is így van ez. hehe.
Asszonynak meg utána magyarázkodhattam, hát őőőőő....
És akkor mondom neki MOTOROScsaj!
Na akkor megnyugi, mert ő is benyatyúk. De majdnem balhé volt.
Le a kalappal GEDEON82 előtt kívülről jól néz ki.
Belülről meg nem nézem elhiszem, hogy fasza mert sokba került.
De azért hogy mennyire lehúzzák ott a Hondásokat.
(Bocs Gerikém)
Amúgy sikerült a vételára ráköltenem, most kétszer annyiba kerül mint régen. Felértékelődött igazi hosszútávú befektetés.
Itthon kipróbáltam, hát bakker levisz a szél! 7 végén megvan mivel fogok mocizni a Honda helyett!