hát én komolyan nem értem már ezt a rendőrséget, küld a bíroság egy papírt hogy fizessem be a büntetést 27.-éig, a jogsi leadásról semmit sem szólva, utána járok hogy most ez mi mégis mit fizessek be meg hogy kell mikor leadni a jogsit, erre mondja a nő a rendőrségi recepción hogy nyugodjak meg majd küld a rendőrség is papírt, én naív gondoltam majd leírják mit csináljak mikor stb... erre csak a 15.000-res illeték bélyeg jött, a jogsiról meg a befizetés határidejéről semmi.... ha 27.-e a határ idő miért 30. án jön hogy fizessembe ha nem 27.e akkor mi? és mi van a jogsimmal? hát ez egy VICCC esküszöm
azt hittem elöször egy vissza igazoló kérdést írsz-e vissza nem ám nem a Milán az hanem csak valaki vissza akar élni a te topsecret msn-címeddel egyébként az enyém egon_05@msn.com
remélem holnap még felkelek
na akkor az a terv,hogy amit kinéztem gépet skóciában elhozod nekem manchesterig mondjuk,ott berakom a kis dobozos autómba,aztán esetleg pár szót válthatunk is
valamelyik nap volt egy jónak tűnő vétel ebayen,csak mondom edinburgh túl messze van hogy megnézzem
kell a tökömnek
de mondtam,ha nincs más hozzad ki aztán majd kitalálom hogyan lehetne hasznosítani.jut eszembe épp egy jól dönthető pályagépen töröm a fejemet mostanság...
majd holnap is kimegyek aztán ha nem 9 fok lessz akkor elmegyek
de lehet hogy csak jövő héten megyek
remélem holnap még felkelek
meg tudnánk beszélni dolgokat
valamelyik nap volt egy jónak tűnő vétel ebayen,csak mondom edinburgh túl messze van hogy megnézzem
majd ha találkozunk úgy is beszélünk,nem minden való egy nyilvános fórumra.
mikor veszel motort?
de mondtam,ha nincs más hozzad ki aztán majd kitalálom hogyan lehetne hasznosítani.jut eszembe épp egy jól dönthető pályagépen töröm a fejemet mostanság...
haver ment vele mostanság hogy azért érezze a dolgokat a gép
és véélemények pls