Lacibácsi ezzel azért vitatkoznék...
Mi a gond a bukógombával?
Ha használja az ember, benne van a bukás lehetősége... Miért baj, ha a tulaj minimálisra akarja csökkenteni a károkat?
Buhert index? Ha marad a busa, a hátsó indexeket lekapom róla & integrált indexes hátsó lámpát kap, csak mert idegesít, hogy kiáll! Akkor az is "buhert" lesz?
Szerintem nem az ilyen dolgok alapján lehet eldönteni, hogy jó-e egy motor .
Hmmm!Ramirez!Én teljes mértékben egyet értek veled e téren amit írtál , de arra szeretnélek kérni ha már gyűjtést szervezel és főként fő kolompos ként állítod be magad pláne ,hogy még az elérhetőséged is megadod (mint a hogy pár hete tetted) akkor legalább azt a ku... telefont vedd fel vagy legalább csörgesd vissza az a számodra ismeretlen tel. számot hát ha esetleg adakozó!Én a legutóbb elég gyakran hívtalak ,hogy mikor hova? ,de 1 az -az egyszer sem sikerült elérnem így hát magam indultam neki kinyomozni ,hogy mikor és mit legfőbb képen hova lehet vinni.A lényeg félre ne értsd még veretlenül sem akarok kötekedni és veszekedést szítani és nagyon szép amit csinálsz és az is lehet csak én jártam így ,de LEGYÉL ELÉRHETŐ! köszönöm!
Tudtál beszélni az apósoddal meló ügyben?
nem láttam még nem vagyok tisztába a méreteivel!
400-ast keresetek!
max 25-öset ajánlanék
Egyébként Csokkantónak meg minimum 400-asat ajánlok.
Max 400-asat ajánlanék....
Elhiheted, hogy neki nem lesz mindegy, mekkora a motor...
Akkor már 400-as legyen a 250 helyett!
Mi a gond a bukógombával?
Ha használja az ember, benne van a bukás lehetősége... Miért baj, ha a tulaj minimálisra akarja csökkenteni a károkat?
Buhert index? Ha marad a busa, a hátsó indexeket lekapom róla & integrált indexes hátsó lámpát kap, csak mert idegesít, hogy kiáll! Akkor az is "buhert" lesz?
Szerintem nem az ilyen dolgok alapján lehet eldönteni, hogy jó-e egy motor .
megyek a pezsgőmért