csak én nem fogom Cseszneken húzni neki,utassal meg pláne nem mert nem vagyok hülye .az igazság a pályán derül ki.Cseszneken az derül ki h mennyit ér az életed
F O N T O S ! ! !
Na, a szombati napra való tekintettel, most kaptam a szervező hölgytől e-mailt, olvassátok, szívleljétek meg.
Tényleg mindenképpen sokan kéne menni, akinek van motoros ismerőse, neki is szóljon. Tehát a találkozás mindenképpen 12:00-12:15 körül legyen a Galántai úti MOL kútnál, LEGKÉSŐBB 12:20-kor el kell indulnunk!
Az e-mail:
"Szia!
Bocs a zavarásért, csak a félreértések elkerülése végett írok. Én vagyok az aki szólt a Évinek a gyereknap miatt.
Arról lenne szó, hogy ez az egész egyenlőre még meglepetés a gyerekeknek, így az iskolában való találkozás törölve.
1-kor lenne a felvonulás tehát az a verzió jó, amit az Évi mondott, tehát fél 1-és 3/4 1 között meg kellene érkezni zámolyra, még hozzá anyukámékhoz
a Kossuth út 31. elé ( a falu központjában van egy bolt, mellette egy étterem, Csoda Szarvas a neve, és azzal szemben van a Kossuth út, elején ikerházzal) de az Éviék tudják.
Itt lehetne a bevállalósabbaknak át öltözni jelmezbe ami kb 25 db, és úgy át motorozni az iskolába és ott adják az útvonalat merre legyen a felvonulás.
Még egy kérés, ha vannak merész gyerekek akik felülnének a motorra, azt megköszönnénk ha vinnétek egy kört őket.
Ha bármi kérdésetek van csak írj.
Netalán tán tudtok már valami létszámot azt légyszíves írd meg, mert attól félünk, hogy annyira túlszervezzük, még a végén nem lesz egyetlen motoros sem.
Köszi
Ancsa"
ja.amíg szét nem hullik a blokk aztán majd te is úgy nézel ki mint a busihasa mikor megállt az út szélén h megvárjon minket (és közben még elszívott 2 cigit ).csak ő utána el tudott indulni
fokozat még akadt,fel is váltottam,de nem történt semmi,visszaváltok és akkor se történik semmi.de ennek már vége.nemsokára lesz egy KAWÁM( ) azt' rakok rá -2+2-t.Még busmanka is csak pislogni fog a lámpánál hogy hova diffundáltam
mondanám hogy vegyél erősebbet,de ne
inkább szebbet