Szeretnék érdeklődni.. Az hogy értendő hogy mams regisztrált verseny? És hogy nem kell semmilyen licenc meg biztosítás,meg semmi.csak menni kell? Valamint.mivel verseny, gondolom hogy versenykiírás (szabálygyűjtemény) van róla.hol tölthető le,vagy olvasható el? Kösz.
sosem versenyeztem, de a költség mindig sok volt
nemrég kipróbáltuk a minimális hardwerrel történő terepezést és hihetetlen élmény volt
a 2 motor kb anyi értéket képvisel mint egy utángyártott kidomszett
Ja neztem.enis. ezt mar a fasz se kivanja. A sok versenyszervezo meg ezt nezi s azt hiszi uberelni kell. Ha a legjobbak esnek dobaljak. A tobbi mi mit csinalunk? Ahol 1-2 meternel tobbet tolni kell az engem nar nem erdekel. Azt a csavit a kisfa fogta meg. Ha nem kapja el talan az eletevel fizet.
Na ez megint az elso 3 embernek van csinalva,es tiszta kar az ilyen motorozasra kurvadraga motort venni,es ez mar nem motorozas kategoria,hanem inkabb trial...es igen,hujek vagyunk,hogy it rojuk a motorokat es heroin arba adjak,semmi szegyen erzet nelkul az alkatreszeket.
Na de hadd torjek :)))
Szali rendes tőled, hogy megmutattad Sanyinak hol volt a gép
Mi lesz a sorsa, felújítjátok végül?
nemrég kipróbáltuk a minimális hardwerrel történő terepezést és hihetetlen élmény volt
a 2 motor kb anyi értéket képvisel mint egy utángyártott kidomszett
Na de hadd torjek :)))
Ezeket a fiúkat megnézném a extrem enduro versenyen.... Biztos menne nekik az is....