dehogy is...
az volt hogy olyan lányosban adták elő hogy már a könnyeik miatt volt alattuk shár
és úgy voltam hogy ha más nem a hangorkánomon felrepüllnek a tetejéig
mert már merült a vidi aksilya is meg teltek a bálytok feleslegessen
tegnap beszéltem egy tsávóval..szkálypon
a heka névsor legeleje...
azt mondta ha nem indulok a hekán... akor nem lesznek barátaim...
há mondom..mér eddig wótak (zsirferiszmályli)
meg szavahihetetlenek fognak tartani..
mér mondom eddig szavahihető voltam...bár kinél is
elhitték a kendát vagy az sx 525 bár ki is
hát mindenki tudja(hogy háttal nem kezdünk mondatot) hogy én csak a nAgy mókamester vok.és heka indulás ide heka nem indulás oda..az is maradok..
bár most kicsit átnyergelek a krocc pályára...
csak úgy barátilag kérdezzetek már rá lyakszira.. miav na maootrjával... a lyamahóval.. elkel vagy mi van neki most(kicsit simogassátok neki a lelkét...mert ő már jogossan van fönt itt a fórumon...mint csika bálylint és még egy két gas gas tulajdonos
7végén voltam motorozni, meg vagyok pusztulva
RMX még nincs kész, Feri bergjével voltam, ő meg a KTM el.
Rendes volt, ideadta összetörni szerencsére nem zúztam le
Talajon erősen szallonás volt alul, felül meg hó
A motorról annyit, hogy aki 300 vagy ilyen hasonló erős motorral megy, ami alapjáraton olyan nyomatékot ad le, hogy elképesztő , az ne panaszkodjon Sokkal könnyebb vele motorozni mint ahol nuku erő, forgatni kell és kuplungolni állandóan...
Futómű az sajnos Ferire volt hangolva, velem folyton elpattogott a mocc
Ami nekem még rossz volt, hogy térdből ezen a motoron nem tudtam kapaszkodni, ki is készült a kezem gyorsba, RMX-en hozzá tudok nőni a motorhoz.
Szumma sokkal bénább voltam vele, mint a rém RMX el, de benne volt az is, hogy 1 hónapot kihagytam
Összefoglalva természetesen jó volt a hajtás
Ferencnek köszönöm a lehetőséget
ha ha hah
olyan vickesek ezek a kéttés tsávók hogy ihaly.nyihahaha...nyihora
nem mindne négyté van el oltsón..azt alálya irom...
de ami jó olajjal van karbanartó szerelőnél..
ja meg eg bevált kongsthrugcilyóktm 2001-2006,7 exc sx 400,450,520,525 na azok mégmennek bőven 500 uzóra felett bontatlaul igaz az enyém kb 350 üzemórásan(mert ez is özemórás ..na mind1) kapott egy új csapágyat a fötengely one oldalt meg egy gyűrűsort.. dehát ez van.. rálocsoltam majd egy huszast tavaj március elesjén
égett is a pofám miatta
azóta motorozásonként lespórolok a 2t hez képest egy 4 rugót /motorozás...szóval egy 80-100rugó tartalékot képezetem idén...
reméelm nem húzzák ki a zsebemből...mert a trafinak a táblához kell álni...
de ha ez van ez van..majd beülök máshoz vigyorogni... mert nem az enyém nyüstölődik meg nem is nekem kell a büntit befizetni
pedig egyki kahverhoz képest..aki 90utazóval van el a falvakban.. tökre lassan mék...mert épp csak felével.. de nem a táblánál..ott csak begurultam
nem gáz szali...
meséld le majd milyen volt a pro nyom gábriellel...
jó reggelt reggeli futás kipipálva...3/4 8-kor jut eszembe hogy a másik kocsiban maradt az én kocsim kulcsa amivel vittem volna a gyereket suliba,úgyhogy elvitte az uram dódozni a kulcsot
de odaértünk gyalog is 8-ra a suliba,éppen hogy...
ja. veri itt a nyálát viktor a szarjával. majd bőg mikor neemsoká kinéz a hajtókar a henger oldalán abbol a tragacsbol.
az enyémnek semmi baja! csak levetem a hengert más okbol plusz belenéztem. még elmenne a dugo egy évet ,de más veerzió lesz. ez nem annak a rovására megy hogy sokba van fenntartani vagy nem.
a blokkjához sose kell nyulni. viktor pl többet költ műanyagra évente mint más normális ember 5 év alatt. nyihahahah meg uj kesztyűre . az majd ki is derül nemsoká miért !sokat támaszkodik rajta mostanában.
ajjaj csak nem...az occso semmit nem fogyaszto 4t, amibe még alkatrész sem kell soha, mit hallok lehetetlen hogy hetente kell olajat cserélni benne.... ááá nem hiszem el hogy egy olyan csoda elromlik.......
ui. : itt az egyik srác pont most locsol el vagy 3 kilot felujitásra a 3 éves verdán.. biztos nem olvasta még viktort...
lyaúreggelt mindenkinek..
de figyu..halottam ezt az hogy halt be a motorod...
milyen olajat használsz?
mert ha az olaj jó.. vagy az olajzás!mert lehet hogy nem volt olajzása valamiért..
akkor ez nem történhet meg...
milyen olajat használsz..
(reggeli okos pillanatok )
a kipihentetett olajat töltötted bele a motorba ...
azt amit 3-4 7ig is pihentettél a garagéba miután az asszonyod levete a tűzről(pattant)mert már krumplisütéshez túl büdös volt?
a floriolosat vagy a vénuszososososat?
a floriolost nem anyám-lom..az sosem lesz elég ...
kipihent
Jó estét!
Zooze kösz a választ
Mindenki bek...aki nem hozott ma nekem egy fasza hengert
Az edzésnap!
Korán reggel szép idő lap kross pálya technikás erdő fasza feljárók volt vagy 2méte is forraltbor és elkezdtek szállíngózni az emberek 114 fő szállingózott össze köztük a megyar ec mezőny színe s java+elnökünk NagyP.+főfő elnökünk H.henrik.
Kaja elkészült futamok rendben a tököm kivolt hogy nincs motorom és nekem kellett ezért főzni
Feláztatot sárga homok egy szem po sehol egy tócsa sehol +sárse úgyhogy ideális talaj idális időjárás sok ismerős motoros jó társaság
és a többi és a többi.
Lesz mej vidi is de kicsit később.
csoki lee jones. lekaptam a hengerem. mit mondjak teljesen polír.agyalok neme elég egy uj dugó oszt helo. ha viszont összeállt nálatok a henger meg a sok kacatja akkor rárakom. de ha menni kell érte fényéveket akkor nem. minnyá fel is hívlak.
reggeli ébresztő a 40 es befásult enturhásoknak
az volt hogy olyan lányosban adták elő hogy már a könnyeik miatt volt alattuk shár
és úgy voltam hogy ha más nem a hangorkánomon felrepüllnek a tetejéig
mert már merült a vidi aksilya is meg teltek a bálytok feleslegessen
a heka névsor legeleje...
azt mondta ha nem indulok a hekán... akor nem lesznek barátaim...
há mondom..mér eddig wótak
meg szavahihetetlenek fognak tartani..
mér mondom eddig szavahihető voltam...bár kinél is
elhitték a kendát vagy az sx 525 bár ki is
hát mindenki tudja(hogy háttal
bár most kicsit átnyergelek a krocc pályára...
csak úgy barátilag kérdezzetek már rá lyakszira.. miav na maootrjával... a lyamahóval.. elkel vagy mi van neki most(kicsit simogassátok neki a lelkét...mert ő már jogossan van fönt itt a fórumon...mint csika bálylint és még egy két gas gas tulajdonos
RMX még nincs kész, Feri bergjével voltam, ő meg a KTM el.
Rendes volt, ideadta összetörni
Talajon erősen szallonás volt alul, felül meg hó
A motorról annyit, hogy aki 300 vagy ilyen hasonló erős motorral megy, ami alapjáraton olyan nyomatékot ad le, hogy elképesztő
Futómű az sajnos Ferire volt hangolva, velem folyton elpattogott a mocc
Ami nekem még rossz volt, hogy térdből ezen a motoron nem tudtam kapaszkodni, ki is készült a kezem gyorsba, RMX-en hozzá tudok nőni a motorhoz.
Szumma sokkal bénább voltam vele, mint a rém RMX el, de benne volt az is, hogy 1 hónapot kihagytam
Összefoglalva természetesen jó volt a hajtás
Ferencnek köszönöm a lehetőséget
Viktor, mi van veled? Még nem láttalak káromkodni videón
Sokat kellett várni, s már pipa voltál?
olyan vickesek ezek a kéttés tsávók hogy ihaly.nyihahaha...nyihora
nem mindne négyté van el oltsón..azt alálya irom...
de ami jó olajjal van karbanartó szerelőnél..
ja meg eg bevált kongsthrugcilyóktm 2001-2006,7 exc sx 400,450,520,525 na azok mégmennek bőven 500 uzóra felett bontatlaul
égett is a pofám miatta
azóta motorozásonként lespórolok a 2t hez képest egy 4 rugót /motorozás...szóval egy 80-100rugó tartalékot képezetem idén...
reméelm nem húzzák ki a zsebemből...mert a trafinak a táblához kell álni...
de ha ez van ez van..majd beülök máshoz vigyorogni... mert nem az enyém nyüstölődik meg nem is nekem kell a büntit befizetni
pedig egyki kahverhoz képest..aki 90utazóval van el a falvakban.. tökre lassan mék...mert épp csak felével.. de nem a táblánál..ott csak begurultam
nem gáz szali...
meséld le majd milyen volt a pro nyom gábriellel...
de odaértünk gyalog is 8-ra a suliba,éppen hogy...
az enyémnek semmi baja! csak levetem a hengert más okbol plusz belenéztem. még elmenne a dugo egy évet ,de más veerzió lesz. ez nem annak a rovására megy hogy sokba van fenntartani vagy nem.
a blokkjához sose kell nyulni. viktor pl többet költ műanyagra évente mint más normális ember 5 év alatt. nyihahahah meg uj kesztyűre . az majd ki is derül nemsoká miért !sokat támaszkodik rajta mostanában.
csak vicceltem...
ui. : itt az egyik srác pont most locsol el vagy 3 kilot felujitásra a 3 éves verdán.. biztos nem olvasta még viktort...
zé...
lyaúreggelt mindenkinek..
de figyu..halottam ezt az hogy halt be a motorod...
milyen olajat használsz?
mert ha az olaj jó.. vagy az olajzás!mert lehet hogy nem volt olajzása valamiért..
akkor ez nem történhet meg...
milyen olajat használsz..
(reggeli okos pillanatok
a kipihentetett olajat töltötted bele a motorba ...
azt amit 3-4 7ig is pihentettél a garagéba miután az asszonyod levete a tűzről(pattant)mert már krumplisütéshez túl büdös volt?
a floriolosat vagy a vénuszososososat?
a floriolost nem anyám-lom..az sosem lesz elég ...
kipihent
zatyi tatyrowszki..egy vidi.
ez inkább dem zsóti ol-dala
Zooze kösz a választ
Mindenki bek...aki nem hozott ma nekem egy fasza hengert
Az edzésnap!
Korán reggel szép idő lap kross pálya technikás erdő fasza feljárók volt vagy 2méte is
Kaja elkészült futamok rendben a tököm kivolt hogy nincs motorom és nekem kellett ezért főzni
Feláztatot sárga homok egy szem po sehol egy tócsa sehol +sárse úgyhogy ideális talaj idális időjárás sok ismerős motoros jó társaság
és a többi és a többi.
Lesz mej vidi is de kicsit később.
mi van veletek
hol a beszámoló a nyilt napról..
Vik,ha nem lennel,ki kene talalni!