Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy a Sinsheim, és a Speyer-i jármű muzeumot láttad már.... fuu ahoz sem elég egy nap..

van benne sok csoda....
erre qrwa irigy vagyok.. mert itt nix sár..még úgy lehet szombaton porzani fog...
ugyhogy holnap felkerül egy kétnapos hatnapos szikszdélyzi...
mert a kentaki gumit nem kel koptatni fölöslegessen... majd ha lesz sár akkor
na látod..
ezért nem hasonlit rám...
én eddig az 17 év alatt talán ha egy kormányt görbitettem..de lehet egyet semm.. az utóbbi 10 évben biztos...
mióta 520 sx em volt tuuti nem volt görbe kormány.. ja.. ha úgy meg a parszt mint valami tatahajtáson akkor persze hogy nem sérül a motor
ez van..
én ezért sem vállalom be a nehéz helyeket..nem vagyok én racer nem fizetnek nekem azért hogy motort törjek...
az a mottóm..lehetöleg elsőre.. és a legkissebb igénylehető gázzal
http://youtu.be/cPw6KfF1dV0
ha valaki nem tudná én vagyok a hádtcshó-tcsháwó
ősszel és tavasszal rendezik meg,én nem még csak a páromék
tényleg egész napos program
magyarországi harley-s barátaink (szerelők)egész évben erre spórolnak hogy itt bevásároljanak mindenfélét.itt aztán van mindenből rengeteg
ha másért nem is megyek,de hogy velük találkozzak
sárdoné az van az erdőben akkora mint atom, elvoltunk délután nagyot sétálni...
az én kutyáim engem soha nem akarnak megkostolni..

egymást előfordul hogy néha megtépik, de akkor szétcsapok köztük..
füszernek a te fajta nagy gáz hsiztik jönnek be.
az ilyen csiga mászások nem mennek. tudni kell a csiga mászáshoz a 4T nem jó. ott abban a helyben felmenni csak a hatso rugo osszaynomásával majd hirtelen gázadással lehetett mert két lépcső volt, s ö ezt a nagy mozdonnyal nem tudta megcsinálni. ö mindent nagy gázzal akar megcsinálni. ozt mindig katapult a vége. évi 2 kormány törés, blok dekli beszakadás = 300e Ft motor felujitas stb stb.
nem vagyok egy veterán buzi, de ezt mocskos szivesen megnézném....
basszus mekkora.... erre egy nap nem elég hogy végig nézd...
á..
ez hülyeség... a jó társ..az nem támad hátba...
emberség...következetesség... ez a nevelés fő lényege...
persze van 1 olyan kiszámithatatlnasági faktor..hivjuk ..gyagyás faktornak..
na az az ha tervezel valamit az ilyennel akkor az nem úgy lesz.. de ezzel a kiszámit6atlansági faktor már kiszámít6ó!
vágod?
1 szabály:lyó papi is holtig tanul...de mér nem döglik mán meg időben
2. mikor azt hiszed hogy mindent tudsz akkor fogsz rályönni hogy milyen kevés is vagy...
3. mikor kimegyünk motorozni...lalamit mindég utthagysz magadból...a hegyen...
pl a fálydalom az mikor a gyengeség elhagyja a testet...
de van akinek nem tud eléggé fályni.. viszont az majd duplán fály a többieknek

fűszer előtt le a kalappal... a siró király 2011ben ..ugy nézem az nem az ő napja volt...
talált 1 olyna dúrva helyet hogy még álmodni sem merünk ilyenről...el nem is kel neki az hogy merdek veszéslyes hely re mennyetekk..ez a jó extrém-en gyúrós...
nem kel bevinni sehova.. mert megcsinálja magát kinn a teskó parkolólyában
egy dolgot utalok abban a motorban az hogy dorogon is lehet hallanai ha mondjuk a ürömi bányában forgatja a gépet. borzasztó...
undorito...
jól láttam hogy akra dob van a 450esen? véletlenül nem eladó?
http://veterama.de/de/galerie/...
jaj de várom már,idén nem hagyom ki
A legjobb belőle a bakonyi sárdoné!
meg szépítő is?
én már rájöttem óvakodni kell kivel mit csinálsz mert nagy az isten állatkertje. nem rég azt hittem jó ember ismerő vagyok ozt rájöttem a bolond faktort is be kell számítani sokszor a tényezőkbe.
a lényeg az ember tanul mind halálig.

én is a kutyámmal kutyául bánok, amint engedsz neki, meg akar kostolni... ennyi..
a sárnak van gyogyito hatása..
várjátok már mi,minnyá tavasz van,minden olvad,kész sártenger minden
kölcsön qÚrogatás wissza lyár
annyit a pirelli szarodról...
krisz mindég köpköte.. de én mondom neki figyu látom hogy hogy jössz felfelé fog az a gumi..erre ő...
ffigyu ez egy szemét...

na kristihány kilyött egy goldenkutyával...10 perc után már mondta ..
figyu.. ez a gumi egy kutyaszar.. nem is gondolam volna hogy a zsir pirellilye milyen jó...mert ez a goldenkutya..szar.
na mondom erről beszéltem láttam én hoyg jó..
oké oké jó az de zsir ferinek el nem ond ert egyfeszt ugatni fog..mondom oká..holnap irok neki fbére...de aztán az a holnap még nem jöt el...de igy most...
arra kérlek ne hánytorgasd az arszára hogy fasza az a pirelli spot-ion
tudja
Egy új gumi kellene.
A motor pedig dudja.
ember Füszi a 2011 siroki gyöztes, kicsit visszatérve a 2012 ti beszartatok nem mertetek jönni, na egésznap rám volt szálva mint a kedves barátaid a multkor a zarándon. De becsülettel viseltem pedig tudtam ez lesz.
ez a fasz egész nap fürészelt egy csoda 6days-el mi pedig a pirellivel csont nélkül mindenhol mentünk. szoval vissza adtam neki az egésznapos baszogatást.
Csani,

a srác, Füszi (a videon) egész nap rám volt szálva, s most csúnyán visszakapta.
mert mikor már 5x hátast dobott lementem s feljöttem megmutatva neki hogyan kell feljönni, szegény nézet ki a fejéből mint hal a szatyorból.