Ellentétben az A nyommal...
Ami nem teljesen kizárt, hogy néhány embernek egyenesen pszichedelikus lesz!
Hangulatában így tudom elképzelni: http://www.youtube.com/watch?v...
z45678
sajnois peti hivott. hog ők már 3oman vannak.. ugyhogy ..ha nem találok valakit...mert igy egyedül maradtam.....nem lesz koccintás a vörösborral...(azért azt elárulom..ha találok sem..mert nem iszom alkohol )
de ne aggódjatok..a kaja miatt..majd megeszi pityu... a részem
ha meg még is valaki jönne ..és eljutunk a kajával lesz a legkissebb gondom
na kiderült mostmár bizti nyomkilyelölés lesz...
ugyhogy ha valaki úg érzi valahol szalihoz képest nem megy úgy jobban...akkor annak az A version nem ajánlott
mert mondta szali hogy 7végére hozza a bicskát és olyan nyomra jelölönk..ahol neki is beletörik a bicskálya...
de majd le tudja csalni...mint déván is... mer ő lyelöli ..ugye
akkor majd 1:20 ba keverem had füstöljön
viccet félretéve ehettél volna 1 go-free t velem csak degecen lax azt degeci vagy)
hu baszod itthon minden tiszta unalom!
na hogy ne csak mindig motorozás legyen a téma, itt van nektek egy kis sokkolo dolog az északi sarki jég olvadásárol, azt már nem is emlitem hogy ez milyen brutálisan fogja befolyásolni az egyre gyorsulo globális felmelegedést....
a lényeg a cikkben hogy ki számolták angol tudosok max 10 éven belül elolvad az északi sark jege a nyári honapokban fullra... a téli honapokban még vissza jegesedik, de ez is gyorsul, aztán csak a viz marad....
1979-ota mérik az Arktisz jegének kiterjedését+vastagságával egyetembe , ami azota az 1/5-re csökkent...
szoval addig járjátok az erdőket motorozásilag amig lehet....
Ellenél ott G mi?