ez az extréen gyúrós feljáró a sárban nyalatósnak az alsó része...
kicsi pihenő van..egy 10m lankásabb felfeé..és onnan megent indul az Őrület http://youtu.be/mywApO29xtI
itt nem beszélek csúnyán...
de ha nem lesz mérges a rálydel..akkor..nyugot marad..ha nyugodt marad..igy sárban ..ugy nyugodtan nem tud felmenni..csak ha fel van tüzelve és a ki a k..öcsög hangom hallatán nem lesz ideges..az nem is nÓrmális ...és aki ideges..az méregből..megmutatom a Qrwa annyát és ad 1 nÓrmális gázt..amitől..hipp hoppsz fent van... http://youtu.be/yHnsXHSTIcI
első vidi ..eksztérm en gyúrós feljáró...
egy patakba bele kell menni hogy a gerince fel lehessen menni..de
a patakból 2m nekifutással van 2db 2m magas lépcsős meredek sáros lépcsőfok...majd onnan azonnal rátölteni egy enyhén kanyarodós..sárban nagyon komoly akadályt képezhető extra jó kis feladat.. a múltkor a többieknek még félig sáros szituban is meggyűlt vele a bajuk..csak a akkor még nem gondoltam a megörökítésére...szerintem...hosi legnagyobb örömére http://youtu.be/wWzdxSSMWe0
jó hergelt bélák
mi a faxvan veletek.. még alszik mindenki?
nem hinném..mert csanád és ricsiék már szerintem úron vannak... úton a nagy utazás felé..amin csani bemutatja a hegyet...
na
kész a vidieim...bontósbili is átküldi a linkjeitt kálypin akkor lesz még vidi a kispolákos patak középső részéről is..és az elég jó kis vidi...
csúcs jó volt a banda...
6 fő.. ez a szuper max létszám amivel lehet menni távot is..egy 50est szerintem böségessen mentünk..
és mpi előtt le a kalappal .. az úly eigszcélye ..meg az ember..nagyon 1ütt van...
nem hiába..elszötr a 350 sx el moent amire felhivtiuk a figyelmét hogy jobban jö vele mint 300exc vell..ez volt pá hajtás.. és lecserélődöt 350exc re..ami még nem is böfen le
golden tútnak fel kell kötni a gatyaszárat...
lyaú estét bélák...
mai hajtás tanulsága..sosem ismerthetjü ki ezt a hegyet eléggé...
pl az múltkor majdnem porzott...aztán most meg úgy kicsit taknyos sáros volt...
meg is vickelte a okos gumiokos fejemet.. mondom ha nix sár akkor a szárazban a rig zsirgumi az tuti jó...
hát volt sár .. az a taknyos fajta...
de a vágott riga...mert ezt is megvágottam pár bütyköt leolkositva a helyéről... a vágott rga nagyon nagyon jól szerepetlt..
mindenhol kibaszott jó volt...(0,35 báron volt)szikás kisfagyökér nagyfagyökérs.. lucskos szikla vizes szikla.. sár mind a 34 fajtálya...
és a kopása.. na az ami a külön emiltésreméltó..
a kopása az szinte hihetetlen kicsi volt...disznóbütykös kenda.. kevesebb sziklás részen többet kopott jócskán...
de hogy eze még szinte éles maradt ..ez állat...
a kis nyigjah bütykei.. amik 14,5 mm magasak...azok az avaros falevelesben.. mocskos mód szedték a lábukat..
a szuperszupere csak ez jutott fel.. pedig a többiek is rajta voltak...
és azért mondoimhogy a gumi számit..
mert a motora arra ne fogjuk mert az mindenkinek a csúcsszuper verda..
tudni mindenki egy formán tud.. itt nálunk a bandában
szóval marad a gumi...
jó ondjuk 3 kövérrel indulta mneki..mert már az oda vezető út is taknyos volt...de a 90%ig feljutottam ahonnan már ha nagyon akar .felzorrózható a hegy...
mondjuk az alurról ugy néz ki hogy mért nem megy fel rendessen ha már odáig felment.. fent meg az néz ia parasztmég 3 méter van hátra de az olyan sok hogy ...de lefelé nem mertem menni a taknyosbaniigy inkább azt a 3m azt felzorróztam...azért kellet pakolni fákat is ide oda
ugyhogy..
krisz.. te aki mindengumit próbáltál már.. neked anyámlom ..ezt próbálsd ki.. a többi goilden kutyát egyből kibaszod a picsába..
jó mondjuk megokositottam a bütöksort mint a kendánál is dehát azt egyszer kell megcsinálni és kész...
anniy a nagy okosssághog minden 3dik sort megcsinálta múgy hogy lapátolni tudjon a gumi... és lapá-tolt is rendessen...
leszek vidik is.. én két helyne vidiztem.. bontós bili is kettőn..
a kispolákos is meg lett örökitve.. ahogy dölök bele a patakba.. mint a pisztráng ki vergódik..
ahogy mondá verdődik mint hal a szatyorban...aki még pislog is
nekem van egy . 2004 sx 250 en volt. aszem detó ugyanaz. megperselyeztettem szakműhelyben de nem az volt a baja. teljesen jó műkszik semmki baja. 5000.- lehet rárakni egy az egyben és jólesz. mineral olajjal.
Jóestét!
Kéne 540 dugó vagy 525 henger még fasza nicaziols meg sürgős is mer holnap edzés jövő héten meg ec szarkás oszt a motor meg megadta magát help help
az első sár
http://youtu.be/HPWelNNf58c