Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap beszéltem a szerelő sráccal, rendel bele ma 66.96-os proxot.
A wössnernél is ekkora a méret 66.96 nincs túl illesztés. Egyébként a 8022-es az egyetlen, ami jó bele, majd legközelebb lesz bele ez, már ha marad még nicasil a hengeren

Dugó képek kérésedre
Még egy fülhúzás

Szép napot mindenkinek!
köszönöm mindenkinek.. a fülem már amugy is a bokámig ér..
jó reggelt...

Boldog Névnapot Bálinyó !
mondom minden szó igaz..
idióta itt az összes ..főleg azok akik a másikat lehülyézik
hol van zsirfeci

amúgyazért az amerigaiak is lag lácsó nép...
mert nem ülhet ki a tengerpartra nézelődni egy sörös Süweg gel a kezedben mert szabadtcshág van...
beperelhetnek csak azért mert rosszul néztél a szomszédodra és elveszik az összes vagyonod... csak azért mert a kutyád rászart a füvére
mert egy hülywe berakja a mikoróba a macskát megöli.. aztán bepereli a gyártót aki millióka t fizet végkielégitést.. ahelyett hogy szétröhögnék magukat a hülyén hogy mekkora idióta az ilyen ű
nem ez az idióták bére
- 6 fok most reggel,kicsit szarul esett,nem igen szokott itt ilyen hideg lenni
szóval én nyertem
pedig szoros volt...egy percen belül háromán...de ez van ....
hogy hogy mit
teret...
és miért te nyertél?
csókollak bálintkám nevednapja alkalmából ....Isten éltessen sokáig !
sok boldog bálylint napot...
haha én nyertem

csak azért kaptad ezt a lyelet
mert ez minden betűjében...igaz
jó reggelt abszurdisztánba .....

nem írta oda amerikai ,hogy a magyar endurós emberek a gasgas fórumba írnak de KTM - jük van
nini,egy névnapos
ennél sokkal több közhelyet tudnák irni amerikárol, pedig ne is vagyok ujságiro...
"EGY AMERIKAI ÚJSÁGÍRÓ CIKKE MAGYARORSZÁGRÓL

Van a Balkánon egy állam, amely önmagával határos. Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség. Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet, ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek. Ahol a vonatok menetrend szerint késnek. Ahol mindenki focizik, mégis vízilabdában, kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában jeleskednek. Ahol mindenki siet a munkába, de senki sem érkezik be időre. Ahol a nyolcórás munkaidő tizenkét órás. Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága. Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak. Ahol a világválság állampolgárságot kapott. Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak. Ahol a háborúk sosem érnek véget. Ahol a történelem naponta megismétlődik. Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak. Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait. Ahol az emberek megünneplik a családi védszent napját, de ká
romolják Istent. Ahol az okosakat, értetlenségből,‐bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek. Ahol az írástudatlanok írják a történelmet. Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot. Ahol a hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat. Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk. Ahol mindenki mindenkire mosolyog, de senki senkinek nem jóakarója. Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet. Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja. Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik. Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik. Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg. Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan…"
Szia! Itt nem kell olyan sokat várni rá! http://motoroswebaruhaz.hu/spd... Hátha tudtam segíteni
szombatra kellő mennyiségű nedvesség lesz a talajba kint a hegybe...
magyarul nem lesz por megent
és 7 fok is..
ez mit jelent...
hogy aki nem szereti a sarta az ne is hiwlyon
lyaúreggelt.
szakad az eső..a maradék havat is elmostetegnap.. most megmár csak még jó hogy nem nevezted meg csoki hogy ki az aki 2006os gazgassal nem birt felmenni...hát szégylném is magam miatta...nem a gaszgasz miazz meg semmi ..csak azért hogy ott van velünk
nem valami kristihánynak hivják aki az 300 as 2t gazgaszt istenitettem ég thawai is

mért nem kértétek el tőle hogy felvigyétek megmutatván a tecsnikszka tudja...embernek kell teknikát tanulni csak hogy hazafelé a kocsiba legyen miről beszélni
amúgy ezt a gazgaszos témát nem hiszem el... itt a fórumon a gasgas forumon csak égetitek krisztihány is megmondta hogy az a legjobb... dzsdzs áki is azzal megy..roniksz is isteniti azt a ..art...
Még egy dolog Dew. A Ktm-be való alapméretes Wössner dugó 1-2 századdal nagyobb mint a gyári alapméretes (Vertex). Nézz utánna mert lehet hogy a te motorodnál is így van és akkor még egy ok hogy Wössnert vegyél. Valamiért a Wössner szűkebre illeszt.
Dew. Lehe hogy mégérné várni a Wösnerre, nem azért mert kovcsolt, henem mert bevonatos a dugattyú. Ha lehet rakj fel képet a régi dugódról. A belsejéről is. Köszi.
Szerintem a Gasgas-al van a baj, mert amikor mi kint voltunk pár éve és le föl járkáltunk rajta, akkor egy haverunk az élete árán sem tudott feljönni ott. Sokáig gondolkodtunk és elemezgettük a proléma okát de aztán több szakértő egymástól különlló véleménye is az volt hogy a motorral volt a baj. Ez a meg nem nevezett haverunk, egy 2006-os Gasgas(Kicsike) nyergében ült.