Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként szerintem ez mind anyagfáradás
jimikém csak 14-50-ig válalnák
patyi ez pont az a kép...
ezt hijják tervezett avulásnak
bálinyo mutatatam neked amit most csináltun teszt gépet nem
amivel a uj volvonak a magasság állitó elektronikáját tesztelik ugyhiják hogy élettartam vizsgálat azzal azt nézik a protoautokban ha tul jolsikerül a dolog akkor medig tudják butitani az alkatrészt hogy a garanciáig kibirja
simán de még fejlesztő mérnök is ennél csak jobb agyat találnánk fel mi is de még a portás is
Megnézném az arcod,mikor a ráncos seggű öregasszony beballag vizsgálatra!
Mondom én
Mondtam én már,hogy ezek abból az anyagból vannak,amit az öntéskor lefölöznek.Nem tudtak vele mit kezdeni,csináltak belőle motorokat.
az sem rossz akkor akár lehetek még nőgyogyász
jimmi ..tudod milyen szájbakurt vékony az a szar kerék agy ott? csoda hogy egyáltalán kibir pár évet...
mert az okos tervező pont ott sporolt az anyag vastagságal...

basznám nyakon...
én nem vagyok miller csoro kis kétkezi melos
én se szerelőnek tanultam elöször hentesnek meg az asszony is hentes csak elfogytak a disznók
nekem nem uj 2006-os
pont az oto új bergjén ment szét a hátsó agy....

s vett bele egy repedt ktm agyat....fura egy javitás..
ja van aki tovább tanul
ferensz nem jelenik meg amit be skarcolnék az asztalba ez gyanus
nem mindenkiből lehet rendőr
jarvisronisz meg motorolásban
gyurikám te meg a fürészekbe tudod mindenki abban amivel minden nap foglalkozik mert hát gyakorlat teszi a mestert
profi vagy ebben én tudom
és akkor jőn az afi ahol a hőbevitel sokkal kedvezőbb mint az avinál pl. nekem van rá külön masina
nagyon vadul nyomod tönkreteszed a motorod
és a víztisztitó?

nehogymás csapvizet igyál... tudod az mennyi elvesztegetett év?
déw sajna ez igaz...mondom beirok az új korcsmába ha má külön topikja lett a seggedi hegységnek...beirtam ..erre a szöveg..előbb leolvassa a moderátor aztán megjelenik
hát szalinak tényleg igaza volt
igen nem mindegy a hegesztési eljárás avi az nem mindig jó mert sajna ha vastag az anyag sokáig kell melegiteni és repedésre hajlamos lessz a varrat mellet mivel az összetétele megváltozik illetve bizonyos ötvözök távoznak belőle azt kuka