B.U.É.K mindenkinek!
Meg szültem az első 2 kövemet és az első melót is
Szép a cumó,meg drága is,de hova lett a teflon? Ezé menjetek jó 100 órákat a cuccokkal,hogy utána egy vagyont kelljen rátenni,vagy szaron eladni És most jöhet az enyém ennyit bírt ki,az enyém annyit
Dew a 4T az férfi ipar, a 2T az kislányos, aki át üll 4T röl 2T-re az hirtelen sokkal jobban megy ha tud motorozni.
4T az 13-15 kiloval több mint egy 2T meg a hires rááát nem tudja... nem röpit fel a holdra a power szelep nyitaskor, a 4T-nel nagyon kell a tempo s minden nagyon ki kel számolni... nincs hiba lehetöség, a 2T van esély mert a 2T ott a power hirtelen segitsége.
Meg szültem az első 2 kövemet
Szép a cumó,meg drága is,de hova lett a teflon?
4T az 13-15 kiloval több mint egy 2T meg a hires rááát nem tudja... nem röpit fel a holdra a power szelep nyitaskor, a 4T-nel nagyon kell a tempo s minden nagyon ki kel számolni... nincs hiba lehetöség, a 2T van esély mert a 2T ott a power hirtelen segitsége.
nekünk sokkal nagyobb kihívás azzal a nehéz vassal.....
BÚÉK mindenkinek! én meg azt fogadtam meg,hogy idén még kifújom az orrát viknek a zarándban
megfogadtam hogy az idén már télleg átállok a 2 t táborba....
Kívánok mindenkinek 2013ban is legalább annyi motorozást, mint 2012 ben, de inkább még többet
Köszönöm a köszöntést is