figyelj... volt olyan közvetlen szomszéd amugy normális srác haza jött angliábol a gyerekekhez és majd ő most megmutatja milyen a szilveszteresdi. elkezdte fellőni azokat a szarokat a saját gyereke , meg a szomszéd kissrác aki ott volt ,meg teli torokbol rettegve hisztériásan sirva üvöltötték hogy ne..ne..kérlek ne lőj többet...
komolyan be voltak szarva a gyerekek de az okos felnött csak lötte tovább, anyuka meg csititgatta, nem kell tőle félni nem bánt , ne féljetek nem lesz baj....
és amúgy az egészet te rendelted csak nem akartad hogy a szomszédok lássák hogy tőled lövik és kibéreltél egy másik házat és onnan lövetted reggelig ...
mint a szar úgy megy fel az 525 .....meg se áll megy tovább..
de egyszer a bal fülemnél van egy kis ág azt levágom ... mert engem csak az zavar ott hogy el kell húzzam a fejem balra miközben azért akrobatickij a pozicija... ...
mitöl lenne feri? BUÉK neked is, remélem szétbuliztad magad...
én tegnap rájöttem van itt pénz basszameg csak több a sírás mint kéne...
volt olyan hely pár szomszédal arrébb ahonan kerek 1 orán keresztül nyomták fel a rakétákat folyamatosan , legalább 2-3 fő...
másik helyen meg rendes fizetet pirotechnikás tűzijátékosdi nagy rakétákal... pedig ez egy szájbakurt falu...
na bekaptad az ötszentest..csak tudod nálatok a csoportba ki hánykiló..és ha mindenkie te vársz akkor az a micsoportunkban hol lenne..mert itt mindenki rád vár...vágod?
nincs hiszti.. szeretlek..gyagyás sis...
jöhetsz tanitani minket béár mikor figyeljük az orráidat..csak legalább we-roleksz legyen
ronis ez igaz a gyufa jó.. küdöm a pézt..idén akkor egy tizes per lyaú tanaksz
gecsa..
megent leirjam hogy szar a kifufi amit a gépedre csináltatok..vagy ki tudsz jönni a bózótból a nélkül is .
mert nem válaszoltál arra hogy azt ez 85cm csődarabot hogyé csinálja meg nekem az embered..mennyiért?
na viktor elolvasva ezt az irásodat, amig viszonylag jol értelmezhető volt, és a helyes-sirási ahogy te mondanád hibák is alig... végre használod a szövegszerkesztő hibajavítoját.. szoval a lényeg erre a gyufás dologra kapsz tőlem 1 jo tanácsot az újévre...ingyé...
mindig legyen nálad öngyújtó, legalább 2 db!
máris kint tudsz aludni a rengetegben ha eltörik a lábad...vagy a társadé,.... vagy a medvéjé....ugye...
doktor ur, akkor most ez is 1 ötcentes..?
csak mert jinmmi akkor fogja abba hagyni a hűlyeséget, mikor én a motorozást.... igy született , nem tehet rola...olyan hivatalos-kodoan megfogalmazva ez a testi fogyatékossága....
de pl ilyen viktor is... ő se tudna leállni soha a hülyeségel, ha az asszony azt mondaná neki: elég volt viktor! elzárom az első kerekedet a spájzba, és nem kapsz puncit 2 honapig... még aznap este fonna egy kereket vesszőböl ,itt mindenkit megprobálna meg győzni rola hogy ez a világ legjobb első kereke, és hány szál vesszőböl kell fonni hogy meglegyen az1 bár...és persze kint a suklibol forumozna tovább zugba...
amugy meg Boldoguljatok ebben az évben is ahogy tudtok!
komolyan be voltak szarva a gyerekek de az okos felnött csak lötte tovább, anyuka meg csititgatta, nem kell tőle félni nem bánt , ne féljetek nem lesz baj....
ismerösöm jár szögessel... s a hegy ki van egyenesitve.
lové van perszer csak nem mutatják... ennyi,
ezt küldöm ivós havernak !
de egyszer a bal fülemnél van egy kis ág azt levágom ... mert engem csak az zavar ott hogy el kell húzzam a fejem balra miközben azért akrobatickij a pozicija... ...
én tegnap rájöttem van itt pénz basszameg csak több a sírás mint kéne...
volt olyan hely pár szomszédal arrébb ahonan kerek 1 orán keresztül nyomták fel a rakétákat folyamatosan , legalább 2-3 fő...
másik helyen meg rendes fizetet pirotechnikás tűzijátékosdi nagy rakétákal... pedig ez egy szájbakurt falu...
nincs hiszti.. szeretlek..gyagyás sis...
jöhetsz tanitani minket béár mikor figyeljük az orráidat..csak legalább we-roleksz legyen
ronis ez igaz a gyufa jó.. küdöm a pézt..idén akkor egy tizes per lyaú tanaksz
megent leirjam hogy szar a kifufi amit a gépedre csináltatok..vagy ki tudsz jönni a bózótból a nélkül is .
mert nem válaszoltál arra hogy azt ez 85cm csődarabot hogyé csinálja meg nekem az embered..mennyiért?
orosz Peti orosz félig nagyon durva gyerek, majdnem 2 méter s jóóóó.
teherautós gumi mühelye van.... nagyon zsir gyerek.
az 525 jóóó...
mi ilyen helyeken szeretünk motorkázni !
mondtam neked nálunk nincs neki futás... az a lányoknak van ez 5 centes fel ne vedd.
mindig legyen nálad öngyújtó, legalább 2 db!
máris kint tudsz aludni a rengetegben ha eltörik a lábad...vagy a társadé,.... vagy a medvéjé....ugye...
aki az 525tel nem meg fel helyből az ki van tagadva az 525ök ből
én szeretlek, nincs hiszti pisti ugye ?
BUEK
s ezzel kezdjétek az évet, hogy ilyen ne legyen egyáltalán
http://www.youtube.com/watch?f...!
csak mert jinmmi akkor fogja abba hagyni a hűlyeséget, mikor én a motorozást.... igy született , nem tehet rola...olyan hivatalos-kodoan megfogalmazva ez a testi fogyatékossága....
de pl ilyen viktor is... ő se tudna leállni soha a hülyeségel, ha az asszony azt mondaná neki: elég volt viktor! elzárom az első kerekedet a spájzba, és nem kapsz puncit 2 honapig... még aznap este fonna egy kereket vesszőböl ,itt mindenkit megprobálna meg győzni rola hogy ez a világ legjobb első kereke, és hány szál vesszőböl kell fonni hogy meglegyen az1 bár...és persze kint a suklibol forumozna tovább zugba...
amugy meg Boldoguljatok ebben az évben is ahogy tudtok!
http://www.youtube.com/watch?f...!
gasgas al még
http://youtu.be/TfLsgBYzTBg