Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoozee csinált valaki képeket vagy vidit?
az első két kép a gyakorlo terem a Ürömi bánya.
sokat fogok itt még gyakorolni.
na megjöttem a motorozásból ..szarrá motoroztuk magunkat ...
jól el fáradtam nem is tudom hogyfogunk szilveszterezni mert elájulok....
bakker mennyi szutyaberg
Mennyémá a aszomba,max a saját gyáram szalagja mellett szeretnék állni.Csapvíz csapvíz,mi a tököm folyna abból ha nem csapvíz.Ha nem lenne csap a csap neve,hanem abrakolosz,megitatosz lenne a neve akkó abrakoloszmegitatoszvizet innánk A jövő már megvan tervezve.Minek gondolkodjak rajta megint? Csak az időm menne el vele mégegyszer A vesegörcs,hááát sose volt lett ilyen is,majd csak elmúlik bár jelezgeti ,hogy megvan még Menni előre ez a lényeg,csak látni is kell,na meg ugye látszani
mai év búcsúztató menet !
azért én megnéznélek egy füves cigi után.vagy fél üveg pálinkával abban a bamba fejedben.
én meg el sem keztem az ivást
öreg én szabad vagyok !
se nem kell holmi fü vagy alkohol hogy jol erezem magam, vagy ugy mond ki ereszem a gözte...
dobok 5 centes s röhögök...
göz sehol. !
lehet a fagyi vissza nyalt?
öreg. te nagyon jol tudod bajban vagy sokszor mert hisztis vagy
elöbb utobb te is meg mindeki persze idő meg bölcsület kell hogy abba hagyd az ivást.. van aki korán van aki később ez van..
én csak megmondom a tutit.
mond el nekem igy 30 felet hany gyereked, van e aszony, lakás vagy ház van é illetve ha egyik sincs akkor mit csináltál eddig ?
elitad ? vagy el szorakoztad ?
mond el fiam. !
én most 41 évesen kezdem szabadon élvezni életem 3 gyerek majdnem felnöve, nem sir a puja, van zsé eltudok utazni mendenhova érted már letudtam a hisztiket, te most kezded ha kezded eleve...
gondolj bele igy öregen halgatni a puja sirását, meg elvinni a fiatal csajszit dizsibe... meg ilyesmi...
mondjuk szerintem neked kell is az ilyen potn forditva csinálsz mindent. !
te sok mindent úgy gondolsz zsír. aztán lehet nem úgy van. csak vergődsz a csalin mint egy kishal. miközben azt hiszed te horgászol.
ja mint a vakbélgyuladás
de gec... ha eliszod azt.. meg el alszod... nagy faszság...
én ugy gondolom.

faterom mikor anyám 52 évesen elment tüdö rákban akkor vette észre hogy elpazarolta az életét.
mester nekem minden meg van tervezve és számolva az életemben...
családom egyik fele 50 éves kort nem éli meg. e szerint élek.
a másik fele 70 fölé...
az életet nem szabad el pazarolni,
Most élvezzétek ki az utolsó pillanatokat,mert jövőre komoly leszek!
az biztos nem semmi figura lehet
Jimmy verhetetlen (volt) idén, a hülyeségben. Favoritom.
ez már fáj
Naugye hogy ugye!
a tévé
ááá nem

Megérkezett már? Vagy még mindig a junoszty-ot nézed?