Mennyémá a aszomba,max a saját gyáram szalagja mellett szeretnék állni.Csapvíz csapvíz,mi a tököm folyna abból ha nem csapvíz.Ha nem lenne csap a csap neve,hanem abrakolosz,megitatosz lenne a neve akkó abrakoloszmegitatoszvizet innánk A jövő már megvan tervezve.Minek gondolkodjak rajta megint? Csak az időm menne el vele mégegyszer A vesegörcs,hááát sose volt lett ilyen is,majd csak elmúlik bár jelezgeti ,hogy megvan még Menni előre ez a lényeg,csak látni is kell,na meg ugye látszani
öreg én szabad vagyok !
se nem kell holmi fü vagy alkohol hogy jol erezem magam, vagy ugy mond ki ereszem a gözte...
dobok 5 centes s röhögök...
göz sehol. !
öreg. te nagyon jol tudod bajban vagy sokszor mert hisztis vagy
elöbb utobb te is meg mindeki persze idő meg bölcsület kell hogy abba hagyd az ivást.. van aki korán van aki később ez van..
én csak megmondom a tutit.
mond el nekem igy 30 felet hany gyereked, van e aszony, lakás vagy ház van é illetve ha egyik sincs akkor mit csináltál eddig ?
elitad ? vagy el szorakoztad ?
mond el fiam. !
én most 41 évesen kezdem szabadon élvezni életem 3 gyerek majdnem felnöve, nem sir a puja, van zsé eltudok utazni mendenhova érted már letudtam a hisztiket, te most kezded ha kezded eleve...
gondolj bele igy öregen halgatni a puja sirását, meg elvinni a fiatal csajszit dizsibe... meg ilyesmi...
mondjuk szerintem neked kell is az ilyen potn forditva csinálsz mindent. !
mester nekem minden meg van tervezve és számolva az életemben...
családom egyik fele 50 éves kort nem éli meg. e szerint élek.
a másik fele 70 fölé...
az életet nem szabad el pazarolni,
http://www.facebook.com/media/...
sokat fogok itt még gyakorolni.
jól el fáradtam nem is tudom hogyfogunk szilveszterezni mert elájulok....
se nem kell holmi fü vagy alkohol hogy jol erezem magam, vagy ugy mond ki ereszem a gözte...
dobok 5 centes s röhögök...
göz sehol. !
elöbb utobb te is meg mindeki persze idő meg bölcsület kell hogy abba hagyd az ivást.. van aki korán van aki később ez van..
én csak megmondom a tutit.
mond el nekem igy 30 felet hany gyereked, van e aszony, lakás vagy ház van é illetve ha egyik sincs akkor mit csináltál eddig ?
elitad ? vagy el szorakoztad ?
mond el fiam. !
én most 41 évesen kezdem szabadon élvezni életem 3 gyerek majdnem felnöve, nem sir a puja, van zsé eltudok utazni mendenhova érted már letudtam a hisztiket, te most kezded ha kezded eleve...
gondolj bele igy öregen halgatni a puja sirását, meg elvinni a fiatal csajszit dizsibe... meg ilyesmi...
mondjuk szerintem neked kell is az ilyen potn forditva csinálsz mindent. !
én ugy gondolom.
faterom mikor anyám 52 évesen elment tüdö rákban akkor vette észre hogy elpazarolta az életét.
családom egyik fele 50 éves kort nem éli meg. e szerint élek.
a másik fele 70 fölé...
az életet nem szabad el pazarolni,
Megérkezett már? Vagy még mindig a junoszty-ot nézed?