azért jó ,hogy van példa és ellenpélda. épp elakartam menni kötelet venni mikor olvastam doki írását. csakis az akadályozott meg és lett jobb kedvem. én nem tudom ilyen faszán összeszedni a mondókát de ebben beenne volt a lényeg. én a baltás módszert választanám de ilyennek is lenni kell. béke
zsir kösz. elfogadom komolyan minden tiszteletem a tiéd.
komolyan 1cer ha szánsz rám az idődből ihatunk egy bambit s kielemzel s rendbe rakod a fejem, en felirom a receptett s igérem jobb leszek.
komolyan... beszéljünk.
kösz te mindig olyan jokat irsz...
de tud meg másodszol reagálsz ami azt jelenti valamit abban az irásban nem stimt nálad ennyi.
amit irtal elfogadom, te mindig jókat irsz kell is olvassam s tudjam az iagazt magamrol
ELFOGADOM !
5 centes csalis: szerintem te életvitelszerűen így élsz, így kezeled az embereket. Felesleges megpróbálni váltót állítani, magyarázni a bizonyítványodat, hogy mit miért csinálsz.
Nem a te seggedből húztak elő-senkit.
Meg vagyok elégedve a sorsommal, élményeimmel, kalandjaimmal, minden téren. Csak azt bánom amit még kihagytam-nem sok ilyen van.
Azért írtam, mert nem szimpatikus hogy hónapok óta kritizálod más életvitelét, múltját, lehetőségeit. Egyúttal a magadét meg fényezed, kiemeled. Ez nem véletlen, nem horgászat. (csak mutasd meg az önarcképedet (szerintem van miből válogatni) egy szakembernek, hogy milyen jellemrajzot készítene.
Nem kell megosztani velünk az eredményt, van saját elképzelésünk - mégha szegényes is.
komolyan 1cer ha szánsz rám az idődből ihatunk egy bambit s kielemzel s rendbe rakod a fejem, en felirom a receptett s igérem jobb leszek.
komolyan... beszéljünk.
he he he
de tud meg másodszol reagálsz ami azt jelenti valamit abban az irásban nem stimt nálad ennyi.
amit irtal elfogadom, te mindig jókat irsz kell is olvassam s tudjam az iagazt magamrol
ELFOGADOM !
Minden ötcentesnek boldog újévet kívánok,és sok-sok vergődést a horog végén!
Nem a te seggedből húztak elő-senkit.
Meg vagyok elégedve a sorsommal, élményeimmel, kalandjaimmal, minden téren. Csak azt bánom amit még kihagytam-nem sok ilyen van.
Azért írtam, mert nem szimpatikus hogy hónapok óta kritizálod más életvitelét, múltját, lehetőségeit. Egyúttal a magadét meg fényezed, kiemeled. Ez nem véletlen, nem horgászat. (csak mutasd meg az önarcképedet (szerintem van miből válogatni) egy szakembernek, hogy milyen jellemrajzot készítene.
Nem kell megosztani velünk az eredményt, van saját elképzelésünk - mégha szegényes is.
ilyen szar helyeken megyünk mi ez a Piller
1:52-töl neked csak neked Vik
http://youtu.be/_igjGk01jdI
zsir volt a menet a mátrában, 3 man voltunk ultra fasza nagyot mentünk, gondoltam rád. BUEK !