Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az Al Jazeera rádio...?
Én azt olvastam a rádióban,elmaradt a verseny.....
Most hallgatom a radioban,hogy az 1 helyen.

S.K. ert celba, a tobbi dnf.
Lehet aláírni a jelenléti ívet
Ez a nyomik egybesülete
szép estét hippodrom...
Szerintem ez jobb mint a királyok harca
Mikor mindenki a királyválasztó eredményeit várja, ne vond el a figyelmünket ilyen beugrató, mellékes eseményekkel, mint egy komplett szezon Erdélyben:-)

Királyok vagytok, izgató, csalogató a környezet. Köszi.
királyság....
Van olyan lehetoseg is,akkor szavazz az 1 verziora!
Elsők közt nézhetitek meg!
http://youtu.be/BWpqZKjQvIQ
Szerintem feri megaláz ma mindenkit! Akit meg nem,azt megveszi kilóra!
Mi lesz zsírferi motorjának vételével? Láttam szóba került.

El kellene adni előtte a tiédet?

egymillióért nem tűnik rossz árnak egy 2012-es bringa, bár nem láttam a motort.
Nekem már a gumik bütykeiben is van rugó!Sőt ki van fejlesztve soft-hard és bármilyen köztes talajra való rugószettek ,a bütykök nem kopnak ,hajlanak!
Balint,a spongyor gumi utan,ilyet mersz tippelni,h 2-3-1?nem volt szep toled
Persze rugos a nyuszi 5,de csak kellett vmit irnom 3. lehetosegkent...
Na jo Dew te lekotelezttje vagy ferensznek,mennyi spongyor gumit kaptal mar tole+egyeb javakat...
Ha S.K.-val utazik, akkor megvesztegetheti erre az egy napra, csak a meglepetés kedvéért. Meg, hogy tavaszig ő lehessen a zsírkirály.
A jövő biztató ígéretének a lehetőségét eladni a biztos 5000.-Ft ért?
Szerintem,lekapratják az összes hegyt,me nagy a bizonyítási vágy,és nyávogni fognak,hogy megint menni kell arrébb 300 km-ert egy hegyé.Me ugye a kakasok szétkaparják a szemétdombot Ezé nagyobb és nagyobb az alföld A fákat meg azé vágják ki,hogy lássák a motorosokat
2-3-1.. ez a tippem...
Én a 4. re szavaznék, mert hogy nem lesz egyik se a 3-ból az 100%
Szali már megjavíttatta a kuplungot, Viknek nincs önindító, Ferensz meg olyat nem fog tudni alkotni, hogy leverje S.K.t

Ami érdekesebb kérdés számomra, hogy Feri végül a 2T berggel ment vagy a 4T vel ja és volt-e csavaros valakinek
Örülök, hogy közben megoldódott
Amíg nem jön Viktor videója Roof of Africa 2009:
http://youtu.be/_wN_8fOOIPE
Sziasztok,Szia Dew!

Tegnap beszéltem 1-2emberrel plusz Gerecsemotor és azt mondta a srác,hogy van náluk lábtartó bontott és a lábtartóban nem igazán változtattak egy darabig,bontottak egy 2001-es KTM-et és arról elküldi!Nem tűnt el a régi lábtartó csak még gyári volt agyon hegesztve,hajolva stb.... nem igazán akartam vele foglalkozni plusz most megy a váz szinterezésre és gondoltam akkor már lecserélem rajta ezt is! Tényleg ha már itt tartunk valaki csinált ilyet egy vázzal,a kérdés az lenne hogy mennyire lesz tartóst stb.....