Mikor mindenki a királyválasztó eredményeit várja, ne vond el a figyelmünket ilyen beugrató, mellékes eseményekkel, mint egy komplett szezon Erdélyben:-)
Királyok vagytok, izgató, csalogató a környezet. Köszi.
Szerintem,lekapratják az összes hegyt,me nagy a bizonyítási vágy,és nyávogni fognak,hogy megint menni kell arrébb 300 km-ert egy hegyé.Me ugye a kakasok szétkaparják a szemétdombot Ezé nagyobb és nagyobb az alföld A fákat meg azé vágják ki,hogy lássák a motorosokat
Én a 4. re szavaznék, mert hogy nem lesz egyik se a 3-ból az 100%
Szali már megjavíttatta a kuplungot, Viknek nincs önindító, Ferensz meg olyat nem fog tudni alkotni, hogy leverje S.K.t
Ami érdekesebb kérdés számomra, hogy Feri végül a 2T berggel ment vagy a 4T vel ja és volt-e csavaros valakinek
Tegnap beszéltem 1-2emberrel plusz Gerecsemotor és azt mondta a srác,hogy van náluk lábtartó bontott és a lábtartóban nem igazán változtattak egy darabig,bontottak egy 2001-es KTM-et és arról elküldi!Nem tűnt el a régi lábtartó csak még gyári volt agyon hegesztve,hajolva stb.... nem igazán akartam vele foglalkozni plusz most megy a váz szinterezésre és gondoltam akkor már lecserélem rajta ezt is! Tényleg ha már itt tartunk valaki csinált ilyet egy vázzal,a kérdés az lenne hogy mennyire lesz tartóst stb.....
S.K. ert celba, a tobbi dnf.
Királyok vagytok, izgató, csalogató a környezet. Köszi.
http://youtu.be/BWpqZKjQvIQ
El kellene adni előtte a tiédet?
egymillióért nem tűnik rossz árnak egy 2012-es bringa, bár nem láttam a motort.
Szali már megjavíttatta a kuplungot, Viknek nincs önindító, Ferensz meg olyat nem fog tudni alkotni, hogy leverje S.K.t
Ami érdekesebb kérdés számomra, hogy Feri végül a 2T berggel ment vagy a 4T vel
http://youtu.be/_wN_8fOOIPE
Tegnap beszéltem 1-2emberrel plusz Gerecsemotor és azt mondta a srác,hogy van náluk lábtartó bontott és a lábtartóban nem igazán változtattak egy darabig,bontottak egy 2001-es KTM-et és arról elküldi!Nem tűnt el a régi lábtartó csak még gyári volt agyon hegesztve,hajolva stb....