Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raknám a tétet de vik-nek rugós 525 sx van nem?
Valamit,valamiert!
nem jó, mert ha valaki nem bízik zsírferiben, és ezt a fogadás során közzé meri tenni, akkor eleshet egy későbbi szponzorációtól.

Szóval zsarolható a helyzet.
Azt elf irni,h 5e ft a fogadas,es aki az elso 3 befuto sorrendjet eltalaja,5x penzt kap.
Ebben a sorrendben:-)
Akkor keren szepen a teteket befutora!

1.Ferensz mindenhol elsore felmegy,jol elpicsazza a csapatot.

2.Szalinak beesika kuplungja.

3.Vik annyit oninditozik,h lemerul az akksi,es ........5km t tolja a megmakacsolt szamarat.
mi lett a régivel? nem lehet meg hegeszteni?..elhagyta?
Mindenesetre köszi a linket , elküldöm neki.
Őt nem tudom én nem,
úgy gondolom az első lépés tudni, hogy mi jó rá, lehet jó rá ez a 125 ös is
Ezt vagy hasonló hirdetést fel hívtatok?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Semmi gond, majd néz másutt, csak tudja, mi jó rá, szerintem ez az első, mert pont 97 es KTM et kifogni bontottan, az nem egyszerű

Fogadni merek én is nagy összegben, hogy a videók azok tele lesznek oltással rendesen
Dawe,nem bizt ,h megvalnek tole,m ha eladasra kerul a motor,nem biztos,h a fent hagynam a 30 e. alu labtartot

Milyen szep ido van,a fiukak mar olik egymast,mikozben forog a kamera?
Szevasztok gázosok.
Szeva zoozee!Néztem egy motort óccsón egy sherco 510-est.Tudsz valami infót mennyire kompatibilis ez a KTM blokkal?Mert külsőre egészen hasonló.
http://www.kepesmotor.hu/sherc...
azéé ezt kéne jáccani az asztaliknak.....fóleg hogy nekm 3 is van nem is az ocsóbbakat gyűjtöm es mindegyik error lehet egy hiba egy rossz lezárás akármi ami miatt nem olvassa be...nekem ...
lehet hogy volt egy rossz és az lett duplikálva ...

de pécén megnézed aztán jól van...
Rengeteg film tömörítési formátum van(codec), valószínű az asztali DVD lejátszójuk nem ismeri fel azt a féle kódolást, amivel le lett mentve neked a film.
Esetleg lehet a DVD amire írtad, hogy nem tudja olvasni a meghajtójuk, vagy nem lett lezárva íráskor, stb. de legvalószínűbb hogy codec probléma van.
Megnézik PC-n, codec pakkal
Nem mondanám, inkább néha író, kérdezte már ő ezt a KTM fórumban nem ilyen formában szerintem, csak elsiklott.
Kéne neki lábtartó, szerintem célszerű abból kiindulni, mi jó rá még, pl. Raaaaynek tuti van egy ledobva, s lehet meg is válna tőle jó pénzért.
nekem elment a dvd lejátszóba is.

Igen, a barátom vette fel a tv-ről, az extrém csatornáról.
laci titokolvasó ?
pc-n simán megy ..csak az asztali nem olvassa be...amúgy dvd formátumba van konvertálva.... mert ez amúgy egy tévé felvétel ..és ott lehetett valami hiba talán ...vagy az írásnál

dottore amiről írtad lemez az megy asztaliba ? vagy te is gépen nézegetted ?
aha persze....csak viknek van tart kereke,de az 19 es
Hálás köszönet Laci nevében is
hát megleshetem neked de fejből biztos nemtudnám megmondani...mondjuk annak nagy esélye van , hogy arra rátehetnéd az újabbakét ...de megnézem majd meddig jó ez visszafelé ami most van ...
Gondolod, nem kispályáznak szerintem , csak kerékcsere
Ok Próbáld meg pc-n, aztán ha nem megy írjál emailt.