Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoozee, egy kérdés.
A KTM hogy variálta a lábtartóit?
A 97 es KTM EXC 360ra milyen másik évjárat lábtartói jók még?
Holnap meg jon a ho ,ezek annyi gumit szerelnek,h elkopik a szerelovas ,vagy a felni oldala?
Szerintem lesz olyan faszméregetés ma a hajtásn hogy ihaj, belegondolva, hogy Szali meg Ferenc mit össze gyilkolták egymást a fórumon ki a jobb motoros, S.K meg adja majd az ívet alájuk, no meg persze Viktort sem kell félteni
Nyúlbéla vagy, miért nem hagytad fent a RIGA-t?
Mondtam neked a telefonban, hogy elmentem vele a sárba, hóba is, látom véletlenül sem akarod kockáztatni a mai napot, a beváltat választottad
vagy Nix hiszti,ha van nagy gaz?
aloha!
Jó reggelt
Neeeem ,hiszti van,ha nincs nAGY GAZ.Ferensz mindenhol vollgazon kuldi at
itt is plussz van...

amugy van az a mondás hogy nix hiszti ha van gázgáz.... vagy gáz van ha nix hiszti... vagy hiszti van ha gáz nix....

ááá nemtom.
Itt nem volt nagyon hideg ejszaka,jo is lehet a talaj,nincs uveg kemenyre fagyva,hamar feltorik.
ezek lesznek az új táblák az erdőben...: tojni tilos..
látod ők tudnak élni... holnap világvége ők még kimennek egyet motorozni, és filmet is csinálnak rola....

nade akkor ki fogja megnézni... az ufo régészek..

ááá nekem is ki kell menni ma motorzani, még 1 uccsot world the ende elött...
Jaaajjj,ma van csutortok,turara indul az ebola tours

Vik,a rendezo,operator,menager,bekelteto.....mennyi szerepkorben bizonyitott mar ez a jokepu fiu....

Ferrrensz,basszal oda a gaznak,semmi elmelet,csak a gaaaaz!
vik te nagyon rá vagy izgulva ezekre a hajtásokra, hogy előzö éjjel már nem is alszol...

iszol te rendesen csapvizet.....?
én meg itthon vagyok már évek ota... de minek..?
Dew.. nem hiszem el hogy nem ismerted meg a rajtszám alapján...

hát ő a Pastrana...
jo reggelt kislányok...

na igyunk egy kv-t tejjel...
nem bakker....
megnéztem egy-két régi írott dvd-t,hogy nem-e a lejátszó mondta be az unalmast de az jó.
nemtom mi lehet a baj,majd megpróbálom pc-n hogy ott megy-e.......csak most az is bexart csak telóról tudok netezni ....
nem volt időm vissszaolvasni hogy milyen formátumban irtad ki.
ha reggel nyolcra nem értek odsa a megbeszélt pontra..nem gáz.. majd este elmesélitek ti merre hajtottatok... ...
akkor 9.20kor a sziriából a kemping felé elágazásnál várjatok..onna 1km ahol megállunk..
a sziriavégén a kemping felé vezető út saroknál...
na ...visszaolvastam...
dév nem értem rá tegnap dizskurválkodni mert szereltem a kendát
de hogy válaszolja a kérdéseder..kendalllam megyek mert el kell kendálni a szályukat a hangadóknak.. szali meg fuiigyeli ferit le ne maradzson...sk addig pihenhet.. ezek felváltva fogják tolni húzni.. ha nem birna jönni......remélmem sok kelleme tlen vidit tudok késziteni

ferrensz...ha durván számolom...15490ccm a térfogata...ezt 11cm átmérővel és r 26aos középsugárral..de közelitőleg 15500ccm az ha 10cm rel számolom bent a levegőátmérőt akkor akkor 12830 ccm
ccm az nem köbcenti SI szerint...de a motorevü mértékegységeben meg az.

dzsimi...
igazad van ebben a témában.,...
fosik..
de mitű fosik fiatalember...mitű fosik
aki szíd motoron nem fél a haláltól..az egy kis ugaratótól nem fosik..hanem be van tőle szava

frenszin..
erről beszélt gyagyás...hazuds vagy..hahahaha...de nem kell ingyé a venti..bár azt mondtad..hazudós ..de minek is...
üllyé be egykocsiban gyagyással.. met olanok vagytok mint két tolyás..egy zacsiba már csak eg nagy fasz kell közétek hogy teljes legyen a szett ara meg ott van eská a nagy kefegép
de amúgy meg köll a venti...a 12wattos nem gáz...egy közepes kis aksival.. dföldvári pityu elmopndása alapján..2havonta kell tölteni az aksit...mert addig szépen forgatja..a ventit ami azt mondom extrémben majd jol jöhet....
a szivós az kéne..nem a fhújós. . ha fúj ne is hozd....
fújós az viszont jó lenne a szettedhez..mert ha..ne adj isten .... elfáradnál azzal borzolnád a hajad meg a kedélyeket mikor visszamegyek értetek
meg az izzadtcshág cseppeket is elfújnád szaliról
mert holnap..azaz ma..izzadni fog mindenki a +4 fokban
amúgy meg meg ne goindold hogy csak ógy elfogadtam volna aszar kis ventillátorod...szpongyoriba..csak ha raksz mellé egy rigagumit is

a takaritónénivel megent menőzni akartál... .meg az 50colos béna tévével..

nem kell tévé..eladom a faszomba a másik kettőt is ..úgy sincs időm nézni...15e/db.. két hetvenes tv ..egy thomson meg 1 panaszkodik

ördögnóri..ezen beszartam
mondom mindenki olvasminekt..csak ördögnóri apukálya nehogy jöjjön és bezsirozza a szátokat......vagy zsir feri miko este jön hogy mindenkit leszopatott...az összes alfődi bénabélát

szali rémeket látsz..de tényleg..mikor jössz új emberekkel t emár előtte 4 nappal nem vezsed észre ha a haverok kerresnek hogy akkor hogy lesz a hajtás mert 1 igazi lyaú fely vagy
reggel puszikáld meg fecát a benyakúton...viszek kamit lesz fénykép ...berakom a buzikon kivül mindenki behány majd tőle

na mék aludni..mert der iz de tálym
na mi van bélák.. alszotok..
visszaolvasok...
wartburg blokkos?
soha