Szerintem lesz olyan faszméregetés ma a hajtásn hogy ihaj, belegondolva, hogy Szali meg Ferenc mit össze gyilkolták egymást a fórumon ki a jobb motoros, S.K meg adja majd az ívet alájuk, no meg persze Viktort sem kell félteni
Nyúlbéla vagy, miért nem hagytad fent a RIGA-t?
Mondtam neked a telefonban, hogy elmentem vele a sárba, hóba is, látom véletlenül sem akarod kockáztatni a mai napot, a beváltat választottad
nem bakker....
megnéztem egy-két régi írott dvd-t,hogy nem-e a lejátszó mondta be az unalmast de az jó.
nemtom mi lehet a baj,majd megpróbálom pc-n hogy ott megy-e.......csak most az is bexart csak telóról tudok netezni ....
nem volt időm vissszaolvasni hogy milyen formátumban irtad ki.
ha reggel nyolcra nem értek odsa a megbeszélt pontra..nem gáz.. majd este elmesélitek ti merre hajtottatok... ...
akkor 9.20kor a sziriából a kemping felé elágazásnál várjatok..onna 1km ahol megállunk..
a sziriavégén a kemping felé vezető út saroknál...
na ...visszaolvastam...
dév nem értem rá tegnap dizskurválkodni mert szereltem a kendát
de hogy válaszolja a kérdéseder..kendalllam megyek mert el kell kendálni a szályukat a hangadóknak.. szali meg fuiigyeli ferit le ne maradzson...sk addig pihenhet.. ezek felváltva fogják tolni húzni.. ha nem birna jönni......remélmem sok kelleme tlen vidit tudok késziteni
ferrensz...ha durván számolom...15490ccm a térfogata...ezt 11cm átmérővel és r 26aos középsugárral..de közelitőleg 15500ccm az ha 10cm rel számolom bent a levegőátmérőt akkor akkor 12830 ccm
ccm az nem köbcenti SI szerint...de a motorevü mértékegységeben meg az.
dzsimi...
igazad van ebben a témában.,...
fosik..
de mitű fosik fiatalember...mitű fosik
aki szíd motoron nem fél a haláltól..az egy kis ugaratótól nem fosik..hanem be van tőle szava
frenszin..
erről beszélt gyagyás...hazuds vagy..hahahaha...de nem kell ingyé a venti..bár azt mondtad..hazudós ..de minek is...
üllyé be egykocsiban gyagyással.. met olanok vagytok mint két tolyás..egy zacsiba már csak eg nagy fasz kell közétek hogy teljes legyen a szett ara meg ott van eská a nagy kefegép de amúgy meg köll a venti...a 12wattos nem gáz...egy közepes kis aksival.. dföldvári pityu elmopndása alapján..2havonta kell tölteni az aksit...mert addig szépen forgatja..a ventit ami azt mondom extrémben majd jol jöhet....
a szivós az kéne..nem a fhújós. . ha fúj ne is hozd....
fújós az viszont jó lenne a szettedhez..mert ha..ne adj isten .... elfáradnál azzal borzolnád a hajad meg a kedélyeket mikor visszamegyek értetek
meg az izzadtcshág cseppeket is elfújnád szaliról
mert holnap..azaz ma..izzadni fog mindenki a +4 fokban
amúgy meg meg ne goindold hogy csak ógy elfogadtam volna aszar kis ventillátorod...szpongyoriba..csak ha raksz mellé egy rigagumit is
a takaritónénivel megent menőzni akartál... .meg az 50colos béna tévével..
nem kell tévé..eladom a faszomba a másik kettőt is ..úgy sincs időm nézni...15e/db.. két hetvenes tv ..egy thomson meg 1 panaszkodik
ördögnóri..ezen beszartam
mondom mindenki olvasminekt..csak ördögnóri apukálya nehogy jöjjön és bezsirozza a szátokat......vagy zsir feri miko este jön hogy mindenkit leszopatott...az összes alfődi bénabélát
szali rémeket látsz..de tényleg..mikor jössz új emberekkel t emár előtte 4 nappal nem vezsed észre ha a haverok kerresnek hogy akkor hogy lesz a hajtás mert 1 igazi lyaú fely vagy
reggel puszikáld meg fecát a benyakúton...viszek kamit lesz fénykép ...berakom a buzikon kivül mindenki behány majd tőle
A KTM hogy variálta a lábtartóit?
A 97 es KTM EXC 360ra milyen másik évjárat lábtartói jók még?