Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos
a fenéket,jó az, disznó husi
kocsonya az rohadt undorító...
de a betonon jót toccsan a 3. ról
hmm de finom kocsonyát ettem most,gondoltam megosztom veletek
50..az jó sok...
inkább hordom még 1-2 hónapig motorozásra azt amit a doki irt fel
50000/darab(329 euro az uj ára/darab)
haveromat igen...most ment ronggyá a térde..
Jani mail!
mennyibe van és hogy néz ki?
Szevasztok!Ha valakit érdekel EWS L-es méretű térdgép hivjon!
szewasztok!
szeva
Szasztok! Janikáááám mi a ...csa van,jóóól vissza hivtál
Legyen jó sokféle bringa
Lehetőleg 2t is legyen..a mostani teszteken nem nagyon van...csak a ktm en...valszeg azért mert ők még fejlesztik...
mind1..csak azárt mondtam mert jó ha van..mert egy tökkezdő,odalátogató motorosnak is lehetősége lenne kiprószálni egy zsír 2t-t..nemcsak a traktorokat és ráérez hogy melyikkel tudna jobba haladni
ismerős látta is ezt a balesetet... kerekezett és amikor lerakta kiment az eleje....
Még nem tudom, hogy mik lesznek!
jaja,jó lenne még idén egy frankó kis tesztnap
Csak kawa lenne vagy más is?
Megyek feltétlen...
Hát ha az idő még egyszer kicsit kegyes lesz hozzánk és sikerül megbeszélni a Kawasaki importőrrel, hogy egy kicsit mélyebben belemerülhessünk a Kawa crossgépek értékesítésébe akkor még idén szeretném megtartani!

Rajta vagyunk az ügyön, de nem egyszerű a megoldás........mint ahogy az ilyenkor lenni szokott!

Amint van előrelépés akkor rögtön sikítok, hisz számítok Rád mint szakmai tanácsadó!
ok..köszi
Gondoltam ám hogy nem megy az olyan egyszerűen
Mindenesetre köszönöm,jó ember vagy
Tápióbicskei tesztről van valami hír?
Sajna neked most nincs jó hírem..........rajtam kívülálló okok miatt sajnos most nem tudok segíteni

De amint lesz lehetőségem segíteni akkor sikítok neked!
szeva Jani
Nekem is tudsz válaszolni?
Megnéztem, pár perc és válaszolok!
Nem, de nagyon kényelmes motor szerintem, nem olyan agresszív mint egy KTM, utcán én sem szívesen közlekedem, inkább pályázni szeretek(Kakucs,Gyöngyös).
de a 426-ot azért nem motorozod ki, ugye?

supermoto az más...oda biztos kell a 450... én CSAK terepen motorozok, ja meg van egy robogóm, utcai motorra nem szívesen ülök...