Legyen jó sokféle bringa
Lehetőleg 2t is legyen..a mostani teszteken nem nagyon van...csak a ktm en...valszeg azért mert ők még fejlesztik...
mind1..csak azárt mondtam mert jó ha van..mert egy tökkezdő,odalátogató motorosnak is lehetősége lenne kiprószálni egy zsír 2t-t..nemcsak a traktorokat és ráérez hogy melyikkel tudna jobba haladni
Hát ha az idő még egyszer kicsit kegyes lesz hozzánk és sikerül megbeszélni a Kawasaki importőrrel, hogy egy kicsit mélyebben belemerülhessünk a Kawa crossgépek értékesítésébe akkor még idén szeretném megtartani!
Rajta vagyunk az ügyön, de nem egyszerű a megoldás........mint ahogy az ilyenkor lenni szokott!
Amint van előrelépés akkor rögtön sikítok, hisz számítok Rád mint szakmai tanácsadó!
Nem, de nagyon kényelmes motor szerintem, nem olyan agresszív mint egy KTM, utcán én sem szívesen közlekedem, inkább pályázni szeretek(Kakucs,Gyöngyös).
de a betonon jót toccsan a 3. ról
inkább hordom még 1-2 hónapig motorozásra azt amit a doki irt fel
Lehetőleg 2t is legyen..a mostani teszteken nem nagyon van...csak a ktm en...valszeg azért mert ők még fejlesztik...
mind1..csak azárt mondtam mert jó ha van..mert egy tökkezdő,odalátogató motorosnak is lehetősége lenne kiprószálni egy zsír 2t-t..nemcsak a traktorokat és ráérez hogy melyikkel tudna jobba haladni
Csak kawa lenne vagy más is?
Megyek feltétlen...
Rajta vagyunk az ügyön, de nem egyszerű a megoldás........mint ahogy az ilyenkor lenni szokott!
Amint van előrelépés akkor rögtön sikítok, hisz számítok Rád mint szakmai tanácsadó!
Mindenesetre köszönöm,jó ember vagy
Tápióbicskei tesztről van valami hír?
De amint lesz lehetőségem segíteni akkor sikítok neked!
Nekem is tudsz válaszolni?
supermoto az más...oda biztos kell a 450... én CSAK terepen motorozok, ja meg van egy robogóm, utcai motorra nem szívesen ülök...