Üdv TriálosJani!Ezzel a triálmotorral egyre több embert sikerül megmérgeznünk környékünkön!Tetszik mindenkinek!Nekem tisztára a bmx-es korszakomnat idézi fel ez a szörnyecske!Sok elemet át tudok ültetni.................
Janíííííííííí
megint gázvan......elmentem motorozni,1órán keresztül teljesen jól bírta,s aztán pedig elfogyott belőle az erő.....nem is pörög ki rendesen,csak üresbe...........húzom,menni megy de olyan mintha kb 2lóerős lenne........
Valakinek valami ötlet?
Én is csatlakozom a többiekhez és köszönöm a tuti hangulatú csapatást! Mindenféleképp a GasGas Kalandtúra helyszínei közé kell sorolni a Salgótarján környéki "dombokat"!
Szevasz CSABI!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezer KÖSZÖNET mindenért! ! !
Király nap volt, a végén megkoronázva egy fantasztikus vacsival! ! !
Amint lehetőség adódik, fölkerülnek a képek a www.gasgas.hu oldalra is a galériába!
Én gépem gyenge, nem csinál hosszú videókat.
megint gázvan......elmentem motorozni,1órán keresztül teljesen jól bírta,s aztán pedig elfogyott belőle az erő.....nem is pörög ki rendesen,csak üresbe...........húzom,menni megy de olyan mintha kb 2lóerős lenne........
Valakinek valami ötlet?
Én is csatlakozom a többiekhez és köszönöm a tuti hangulatú csapatást! Mindenféleképp a GasGas Kalandtúra helyszínei közé kell sorolni a Salgótarján környéki "dombokat"!
Tehát találkozunk még és nem is oly soká
Köszönünk mindent!
http://youtube.com/watch?v=ZA1...
ha nem látom nem hiszem el...hogy fejlődik ázsia! ha-ha-ha
Videjók?
Nézem az adatlapodat, de semmi. . .
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezer KÖSZÖNET mindenért! ! !
Király nap volt, a végén megkoronázva egy fantasztikus vacsival! ! !
Amint lehetőség adódik, fölkerülnek a képek a www.gasgas.hu oldalra is a galériába!
Nagyon köszönjük mégegyszer a lehetőséget, a vezetést, a vendéglátást, az isteni vacsorát..és persze a páleszt...
Hozom a képekeeeet
Andris! Képek? Videok?
Csak most a másik lábad.....fasza...
Nagyon komoly? Motor?