Persze,Janiékhoz viszem be.....és az ottani szerelők elég jól vágják a gasgasokat!
Csak végre már jólenne és tudnám használni és nemkéne mindig attól parázni hogy meyik sarkon fog megálni
na mivan ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
ggggggggggggggggggggggggg-ggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggg-sek?
reménykedjünk,nem is azt mondtam,hogy tzuti ez lesz a baja,isten ments,csak azt akartam ezzel mondnai,hogy inkább adj ki pár orpit esetleg egy szerelönek(ha enm oldodik meg a probléma)hogy nézze át(persze egy profinak,nem valami kokánynak) minthogy majd késöbb 10.20x annyiba kerüljön
hát azért nagyon remélem h se hengert se dugót nemkell cserélni!
mert ha igen,akkor jóesetbe tavasz végére tudnék annyi pénzt apáméktól kérni........
és akkor az azt jelentené hogy 4-5hónapig nincs motor
na de azért ne menjünk ennyire előre,remélem hogy nincs nagyon nagy baja
nekem mikor ilyeneket csinált a gép,akkor a hengerembe és a dugomba került habár nekem mikor elfogyott az erö,akkor megált és azután nem is indult rugásra
nemállt meg,csak attól kezdve nem pörgött rendesen,s elfogyott szinte minden szufla....
de azvolt az érdekes hogy üresben meg normális kipörgöt,csak ha betettem sebességbe akkor nem
Hát jah........
De végülis tudtam amikor megvettem h ez egy használt motor,s lesznek vele problémák......és mint tudjuk technikai sportokban minden előfordulhat.......ettől függetlenül tényleg kicsit húzós h harmadszorra fogjuk szervízbe vinni!
DE lassan de biztosan csak készlesz a kicsike
Ettől függetlenül szeretem a kicsikém .....és amit köszönök neki h legalább nemkellett sóskútról hazatolnom (kb 20kilóméter),hanem lábon hazahozott
Egyszer gyere velünk! ! !
A gyújtásra. . .
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
lllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
vvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
yyyyyyyyyyyyyyy
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tttttttttttttttttt
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
?
Csak végre már jólenne és tudnám használni és nemkéne mindig attól parázni hogy meyik sarkon fog megálni
ggggggggggggggggggggggggg-ggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggg-sek?
mert ha igen,akkor jóesetbe tavasz végére tudnék annyi pénzt apáméktól kérni........
és akkor az azt jelentené hogy 4-5hónapig nincs motor
na de azért ne menjünk ennyire előre,remélem hogy nincs nagyon nagy baja
de azvolt az érdekes hogy üresben meg normális kipörgöt,csak ha betettem sebességbe akkor nem
Mi volt "azzal" a motorral?
De végülis tudtam amikor megvettem h ez egy használt motor,s lesznek vele problémák......és mint tudjuk technikai sportokban minden előfordulhat.......ettől függetlenül tényleg kicsit húzós h harmadszorra fogjuk szervízbe vinni!
DE lassan de biztosan csak készlesz a kicsike
Ettől függetlenül szeretem a kicsikém .....és amit köszönök neki h legalább nemkellett sóskútról hazatolnom (kb 20kilóméter),hanem lábon hazahozott