Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.Jani csak ugy kiváncsiságból kérdezem va nálatok 250 2t cross?
6-7 kiló környékén
mark.u szia! Néztem az adatlapodat ami szerint 28 éves vagy...Namost ha 16éve dohányzol akkor te 12 évesen kezdted rendszeresen napi 3 dobozzal? ? ?
már biztos odaértek a fiúk a győzike rallyra
Osztom a Zozi véleményét, én is 8-hónapja nem dohányzom, elötte 16-évig és napi 3 doboz. Már úgy gondolom többet nem fogok rágyújtani, de tényleg a világ egyik legjobb dolga! És cak az tudja aki már leszokott!
ja de kerek 20 évig cigiztem......most szeptemberben volt 6 éve hogy leszoktam.......úgyhogy tudtam milyen cigarettázni

a világ egyik legjobb dolga cigarettázni ! aki mást mond az vagy nem tudja miről beszél vagy hazudik!
de sajnos káros , ezért nem kéne erőltetni senkinek!
lassan 3 hete én se!
Te ugyse dohányzol,legalább mosttudod milyen dohányosnak lenni!
ez volt a gáz nálam is hogy náthásan mindig rámotoroztam és mindig csak rosszabb lett....3 hete de inkább egy hónapja köhögök már mint a disznó......
már lent zalába is majd megfulladtam a köhögéstől.........aztán azóta nem rendeződtek a dolgok....már nagyon dögrováson voltam és elmentem orvoshoz ...
az meg jól lebaszott , hogy épp időbe érkeztem ...aztán így lett tüdőgyuszim......igaz csak egyoldalon a másik az csak sípol...

de egy vigasztaljon atis , hogy jó tüdővel öröm köhögni!
....én is igy vagyok ezzel a szar náthával....
az jó...ott mindig tanul valamit az ember ...lessed el a rutint

mennék én is motorozni de most nagyon muszáj meggyógyulnom............

Ma edzés Majer Lacival!
jó reggelt! jó motorozást salgótarjánba!
én sajna még nem mehetek agyvírzís
aqutogram helyett,kössétek rá valamelyik autó vonohorgára és hozzátok-huzzátok el legalább bp-ig!
Aztán gyözikét meg keresni autogramért.
Nah,mentem készülődni,meg korán lefeküdni,hogy ne hozzak szégyent magamra,meg a többiekre,mert reggel indulunk SALGÓTARJÁNNNNNNNNNNNN
Hát ez elég beszédes kép.
Nagyon remélem, hogy megúszom a holnapi hard endúrón ezt...
Apropó...Andris
Szomorú hírt hoztam nektek,Jani-ról van szó...

Átpártolt a KTM-hez

Simogatta az EXC-met,pózolt Andrisén....szóval

A jó hír ma nem volt retyón
Csak mi vagyunk itt vagyis én a lányok meg biztos egymást pisiltatják.
Szevasztoook lányook
Ezt zoozee-tól tanultam.
Á nincs semmi csak mondom péntek este van benézek már ide van-e valaki de csak te válaszolsz nekem.
Szeva! mizu?
Na monnyuk ez se egy matyó himzés.