Én régebben egy-két buli alkalmával szivtam el néha 1-2 szálat...De azota semmi szerencsére...
Mivel kinyirom saját magam semmi értelme,meghát nem 2ft....Osztálytársam 65kg én meg 90kg és mikor 2km kellett futni én 9:30 alatt futottam,ö meg lese birta futni szoval kukáb a bagoval(szerencsére faterom is leszokott már vagy 6-7 éve,csak mgé mutert kéne rávenni )
néha én is dohányzom,nagy ritkán...le is buktam vmelyik nap itthon...de én csak társaságban 1-2 szálat,amúgy nem esik túl jól...úgy hogy nem is erőltetem,nincs értelme,csak drága
Gere 12 évesen kezdtem dohányozni és az utobbi 8 évben szivtam 3 dobozzal, de volt hogy 5-tel is elszívtam. Ha nem hiszed van egy pár ismerős itt a forumban akik ezt igazolják is. És ennek elenére egyik napról a másikra szoktam le, és mindenféle segéd anyagok( rágó, kezelés, tapasz, stb...) nélkül! És ezúton üzenem minden dohányzónak, hogy ha én letudtam szokni akkor anyukámon kívül mindenki le tud, és érdemes mert egészen más így, hogy nem dohányzom! 120 kiló vagyok de mióta nem cigizem sokkal könnyebben kapok levegőt, nehezebben fáradok el és olyan ízeket érzek amilyent utoljára gyerekkoromban éreztem amikor még nem cigiztem. TEHÁT AKI CSAK TUD SZOKJON LE A CIGIRŐL!
Már csak azért is hogy megtudja szöveg
Így indult a napunk,andris "bemelegített" kb 0 fokba
A folytatást Döme és Andris prezentálja
Szewaaa dömeeee,nagyon fasza volt,élveztem minden percét,nah jó,talán összesen 10p-et nem
várom a képeket,amiket csináltál,de nagyooon
Örültem,hogy végre veled is motorozhattam,remélem nem hoztam szégyent magamra(annyira)
Mivel kinyirom saját magam semmi értelme,meghát nem 2ft....Osztálytársam 65kg én meg 90kg és mikor 2km kellett futni én 9:30 alatt futottam,ö meg lese birta futni szoval kukáb a bagoval(szerencsére faterom is leszokott már vagy 6-7 éve,csak mgé mutert kéne rávenni )
Már csak azért is hogy megtudja szöveg