Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Jani tudhat valamit, még hóban is összesározza magát...őstehetség a srác, én mondom nektek!
33 kép készült összesen, plusz néhány video. . .
Azért Csabi is kitett magáért!
üdv emberek,megjöttünk

Így indult a napunk,andris "bemelegített" kb 0 fokba

A folytatást Döme és Andris prezentálja

Szewaaa dömeeee,nagyon fasza volt,élveztem minden percét,nah jó,talán összesen 10p-et nem

várom a képeket,amiket csináltál,de nagyooon

Örültem,hogy végre veled is motorozhattam,remélem nem hoztam szégyent magamra(annyira)
Ez van akkor, ha Andris nem veszi be a reggeli gyógyszert! ! !
VHOGY ÚGY
Peety a tiszta!
Jó estét!
Nekem a mindenkori barátnőm mindig pipázik....
jól beszélsz
inkább pipázunk
bnőm is dohányzott most h velem van nem hagyom neki
akko miafasznak szívni.. inkább vennél vizipipát az fincsii és jólesik
szal itt bujkál mindenki
A füst csak rátesz egy lapáttal
Én meg nem soká megyek passziv dohányosnak(kocsma) én csak ugy szoktam másnap fáj is a fejem mindég. Az is lehet hogy nem a füsttől? .
Jó a téma fotelkrossosok
Én régebben egy-két buli alkalmával szivtam el néha 1-2 szálat...De azota semmi szerencsére...
Mivel kinyirom saját magam semmi értelme,meghát nem 2ft....Osztálytársam 65kg én meg 90kg és mikor 2km kellett futni én 9:30 alatt futottam,ö meg lese birta futni szoval kukáb a bagoval(szerencsére faterom is leszokott már vagy 6-7 éve,csak mgé mutert kéne rávenni )
Nem kételkestem! Elég korán elkezted...Én 14 éves koromban próbáltam ki aztá úgy kellett fellocsolni
néha én is dohányzom,nagy ritkán...le is buktam vmelyik nap itthon...de én csak társaságban 1-2 szálat,amúgy nem esik túl jól...úgy hogy nem is erőltetem,nincs értelme,csak drága
szöveg= a cigizés a világ legjobb dolga
Gere 12 évesen kezdtem dohányozni és az utobbi 8 évben szivtam 3 dobozzal, de volt hogy 5-tel is elszívtam. Ha nem hiszed van egy pár ismerős itt a forumban akik ezt igazolják is. És ennek elenére egyik napról a másikra szoktam le, és mindenféle segéd anyagok( rágó, kezelés, tapasz, stb...) nélkül! És ezúton üzenem minden dohányzónak, hogy ha én letudtam szokni akkor anyukámon kívül mindenki le tud, és érdemes mert egészen más így, hogy nem dohányzom! 120 kiló vagyok de mióta nem cigizem sokkal könnyebben kapok levegőt, nehezebben fáradok el és olyan ízeket érzek amilyent utoljára gyerekkoromban éreztem amikor még nem cigiztem. TEHÁT AKI CSAK TUD SZOKJON LE A CIGIRŐL!
Már csak azért is hogy megtudja szöveg