Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jani majd lezsd már meg a mailod! tenx
aha, kíváncsi vagyok...
én meg így kezdtem 11 éve:

2 év egy 125 Gilera RC-vel terepen...inkább hagyjuk , aztán DR 250 2 évig, aztán 450 Husaberg 16 hónapig, ebből 10 hónap motorozás, 6 hónap műtétek, gyógyulás+gyógytorna...aztán én hülye majd utcán megpróbálom CBR 600F 5 hónapig, utánna CRF 250X- kezdjük az elejéről, majd KTM EXC 450- sajna ezt anyagi okokból el kellett adni, most az EC!
gasgas.................gasgas
ugye?
Soroljam?
hali
hát nekem volt volt túl sok motorom...
dt80 yz250 kx 250
szeva Faisst!
Én így ketdtem 7 éve: dr 125 4t, rx 125 2t( de nem jött be)most meg a doki, de egy enduros szezont lenyomtam egy 426Wr-rel és az tetszett nagyon, meg nekem inkább supermotozni kell a gép.
semmi...iszonyat jó motor!
De nekem a tudásom - szerintem - nem volt meg hozzá anno. Mert 2T-vel lehet igazán megtanulni motorozni, és míg a 450-es kb 50le, a DR 250 meg 20-22Le, ráadásul nem egy versenyenduro,nehéz,lomha túl nagy az "ugrás"... mai fejjel egy 200-as átmeneti motor kellett volna... és nem szenvedtem volna ennyit pénzben sem, sérülésben sem...
450 4t jóóóó

jóreggelt az uraknak..és a hölgynek
Mi bajod a 450 4t vel?
Én imádom, bár oda-vissza megesz reggelire. . .
Ezt nevezem profinak!
hát ja....pénz beszél, kutya ugat...
Az első motoromra 2 éven át gyűjtöttem mire megvettem hitelre...életem egyik legrosszabb döntése volt...mármint nem a hitel, hanem a motor... :) Nekem is egy DR 250-em volt és én is úgy voltam vele, hogy kimotoroztam... Most már tudom, hogy nem 450-es 4T kellett volna...
Szió! Igen, az én mocim, jövőre szerettem volna egy nagyobbat(450WR), mert már kezdett kevés lenni nekem, de sajna nem úgy jöttek össze a dolgok, úgyhogy még marad egy darabig.
Kezdtem megijedni az előző hsz után. . .
Sokan vannak így vele!
Minél többet használod, annál jobban megszereted. . .
Á, dehogy...végre van egy normális motorom... egyre jobban a szívemhez nő, a sok 4T után kezdem végre megszokni... minél többet hajtom, annál jobban tetszik!
szia!

nézegettem a motorodat az eladó motorok között(ha a tiéd van fent)...nagyon egybenvan... csak nem kimotoroztad
Miért?
El akarod adni?
Úgy hallottam, hogy elcsúszott az ülése, ez megzavarta és ide vezetett. . .
kifúrni az nem gáz... de ez az újrastiftezés nagyon csúnyán hangzik... asszem elnapolandó a dolog, majd az új gazdája megcsinálja, ha akarja....
köszi szépen az utánnajárást!
hát elég gáz lehetett...sajnálom is a srácot... Ő volt a hibás? vagy csak vétlen volt?....