Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mentségemre szólgáljon hogy nem sokáig volt piros a lámpa
Nah,megyek tévézek egyet,lehet majd visszanézek,addig is áhojjjj

bazzeg,zozííí kutya lecikizett...

JÁNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Na várj csak várj csak,motorozunk mi még együtt,fogsz te még engem támogatni
azért várom december 7.-ét
ott csapathatunk egyet megint együtt és majd esténként nyeríthetünk is ....szerintem megint jó csapat lesz
bocsi pont léptem a konyhába lágytojást enni és itthagytalak

köszönöm kérdésed egész jól ....lesz belőlem valami....esetleg..........se
ez nem olyan nagy lehetetlenség nekem .......feltámadni halottaimból ....az már inkább az ,hogy megtanulsz motorozni

jól van csak vicceltem bocsi
...vagy ha bedobta a kirakatot

Szewasztok,hogy vagy zozííí kutya
a témáért itt nem vernek agyon viszont azért könnyen agyonverhetnek amiért rosszul exponáltál
Remélem nem akarnak majd ez miatt megverni
de sajnos tudom.........ezért én lenni még szomorúbb
zozííí,nem tudod mit hagytál ki tudom,nem a te hibád...
Jók a képek Döme,az egyiken peetyvel úgy nézünk ki mint a terminátor,izzik a szemünk
látom tényleg jót mulattatok
Az Andris képeit holnap láthatod mert ma nem dolgozik.
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre én is

Jani meg én visszük a bóóótot
Szewaa Döme,én kérem ki magamanak,amit Jani írt az úúúgy van és PONT

Esetleg van még rólam képecsek Dömécske?
Na jó reggelt emberek. Látom fasza volt a tegnapi napotok.
Jánosom összefoglalta a nap történéseit rendesen,köszönöm a dícsérő szavakat,igyekeztem,viszont még rengeteg tanulnivalóm van

Nah és a Janíííí-ról ki mond véleményt majd én...

Elképesztően "laza",könnyed,megfontolt és rutinos versenyző...úgy terelgette a kicsikéjét,mint juhász a nyáját,fantasztikus

Amit a többiekről írt,azt meg 100%-ig OSZTOM

Viszont nem esett szó a nap végén megejtett vacsoráról...a kertben 5órán keresztül rotyogó csülkös bogrács gulyásról

Kegyetlenűl zúzott

Száz szónak is egy a vége: FERGETEGES
Jó reggelt!
Hol járhat a Klementina Andris?
Szeretném megnézni a tegnapi visszahullásomat! (mármint ha rögzítette. . .)
Jani!
Te meg ne írj rólam butaságokat. . .
köszi.....
Szia Szpáj!

A CsB-ben árusított használt motorok mind max. 3-4 évesek, így azok a crossmotorok amik megtalálhatók idebent sajna mind egy kicsivel többe kerül! Olyan 900.000.- felfelé vannak! Viszont még a cross-hoz is adunk garanciát amit mint tudjuk még a gyártó sem ad az újakra!
jelenleg nincs is csak 4 db idebent!

KTM 125 SX
KTM 250 SXF
Honda CRF 450R
Yamaha YZF 450
Jó reggelt csajok!

Zoozeekám, nagyon sajnálom, hogy nem tudtál eljönni! Fergeteges volt a tegnapi csapatás! Tényleg volt ott minden! (persze sok-sok esés is )

Erőn felül teljesített mindenki!

Döme bácsi a szokásos nyugodt, de egyben kemény és megfontolt motorozási formáját hozta magával (nem hiába, látszik, hogy a legjobb mester a tanítója -Lehotay Miki személyében)

Andrisunkból előtört tegnap az elfolytott indulat és olyat ment, hogy csak néztem mint a moziban! Le a kalappal Andris! Ha ilyen ütemben haladsz akkor reszkessen mindenki Erzberg-ben!

Peety a quaddal szintén olyat művelt, hogy nézni gyönyörűség volt, félelmetes profizmussal kezele a gépet! Úgy hiszem jó döntést hoztam amikor felkértem, hogy jövőre szeretném ha résztvevő lenne a GasGas Trial Show-ban!

Factory szintén kihozta magából a kihozhatatlant! Ahhoz képest, hogy a második komolyabb terepmotorozás amin részt vett, nagyon szépen fejlődik sőt még legyőzte magában a félelmet és meggyalázta a siratófalat is! (persze nem úgy ) Csak azt a rohadt cigit dobná el!

Házigazdánk, Lenner Csabi! Nos Ő látszott, hogy hazai terepen mozog és, hogy teljesen össze van hangolódva a kis drágaságával! (GasGas EC 300) Félelmetesen profin kezeli a gépet, csak néha túlmegy a határokon és hát akkor ugye........ De a mi Csabink már csak ilyen!

Szuper nap, szuper terep, gyönyörű táj, jó motorok, remek társaság.......mi kellhet még.......hát a Zoozee
Jó "reggelt" puncik

ÁÁÁ,mennék vissza "Győzikéhez" kár,hogy EZ nem 2 napos volt

Mind egy,úgy is lesz folytatás
jó reggelt !

imi szerintem megoldjuk valahogy a motorozást .........majd közösen kitaláljuk
de ahogy ismerem magunkat egyiknap felderítjük a hard enduró nyomot motorokkal másikon meg elmehetünk tőlem közösen is / visszafelé a nyomon/ ....aztán mikor látjuk a quadok tehetetlenségét és lassúságát terepen/ami 2 perc alatt szokott bebizonyosodni / akkor rögtön visszamegyünk a szopósba
meg keresgélünk olyan helyeket ahol állítólag nem lehet felmenni , stb.. időnk és életünk javarészt úgyis erre megy a "feladatra"........már megszoktuk
de mivel sokan leszünk és egy csapatba zenélünk így közösen döntük majd.....

sajnos én még nem voltam arra terepmotorral