Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zozi: visszatérve Somogybabodhoz: oda jönnek quadosok is? meg Ti motoroztatok már ott?
csak azért kérdezgetem ezeket, mert ott van egy 18-km-es endurocross nyomvonal...de egynyomos... a quadosok esetleg a terepjárók által kijárt nyomon tudnak menni, de az meg a motorosoknak nem nagy élvezet...sz.tem
csocsi
jő éjt
Mentem aludni lányok,jó éjt mindenkinek
december 7.-ére legyél rajtkész somogybabodon
Joccaka!
Az orvosát kérdezd, hogy mennyi időd van eladni! ! !
Vajon melyik fog hamarabb bekövetkezni: hogy elviszik a nehezéket és tudok venni egy EXC-t vagy hogy zozi meggyógyul?
Szevasztok gizgazosok.Ugylátom most keltetek életre,ezért inkább most kérdezem meg azta mit délelött.
Jani ván nálatok 6-7 kilo környékén 250 2t cross?
Hűűű,akkor annak eszmei értéke lesz
Belehímeztetem a GG emblémát a nadrág 2 szárába. . .
Addigra talán ki tudom vakarni a motoromat a sárból. . .
Mehetünk, ha Zoo papi meggyógyul!
Eccer én is szívesen elmennék egy ilyen banzájra...mondjuk nem biztos hogy az SC-vel kéne erőltetnem a témát vagy k#rva sokat kell még addig gyúrjak!
na jóestéket az uraknak! ma gondoltam ám rátok ...milyen jó is lehet nektek vazze ....de legközelebb már ott akarok lenni én is .....ezért is fontos ,hogy végre meggyógyuljak
Dömém,nagyon szívesen,ne viccelj

Mikor pakoltunk el is felejtettem,hogy nálad van,de kimostam volna én,bedobtam volna a koszos ruháim közé,és ment volna minden a mosógépbe és kész...
És KÖSZÖNÖM a gatyót!
Lefagyott volna a felszerelésem! ! !
Mosás után viszem vissza!
Akkor jó,Jánosomról kizárólag jót... ami nem jó,az meg úgy sem publikus

Nah,15p vagyok...
Abban eddig sem kételkedtem, hogy nagyon jol motorozik, én inkább egyéb, rejtett képességeire céloztam!
Wááá,na ki a kirááály?

Imííííí
estét

Láttom ti is fain havaz területeken voltatok, ma elmentem apuval dolgozni és egész Észak-Mo. havas az Anna hegytől kezdve itt egy pár telós kép
Igen,tud bizony!

Volt ott minden,hó,jég,sár,"mocsár",patak,szikla,hilclimb és így tovább nagyon jó pilóta

Észrevétel:

Egy GasGas EC 300-al mentem Jánosom jóvoltából,emelem kalapom a motor elött

Iszonyat jó futómű,rettentő nyomatékos és erős motor,nagyon jól motorozható,szélsőséges körülmények között is jól kezelhető!

Összegzés,ha valaki szindi meri a Gasgas-okat,azt lelövöm

Köszi Jánosom
A sarat Andristól kapta ajándékba! ! !
Amikor hagyják motorozni. . .