Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondoltam beirom nektek mi a helyzet a föld tuloldalán,, SIX DAYS ISDE,
tegnap volt egy földrengés, de mivel az epicentrum 200 kilométerre volt ezért "csak" a richter skála szerinti 4-es erösségű volt LA Serenában. A harmadik nap 14 baleset volt kéz és lábtörések, meg egyébb, sajnos DÉSI JANEK is feladta kézsérűlés miatt.
A második nap végén az E3-ban KÁTAI PETI a 25.-ik ,JAGER NORBI pedig szintén az E3-ban a 33.
ÉS A KEMÉNY SZIKLÁS RÉSZEK MÉG CSAK EZEK UTÁN JÖNNEK.
HAJRÁ PETI,,HAJRÁ NORBI,,,! :)))))
Szevasz mester ideje vót má hogy a forumra is betold az arcod
Uuuuuuu vazzeg! jaja, bár nemtom teljesen miről van szó, de azé jóvanaz nem?
Jah már értem a támogatókra gondolsz?
Nem akarok sehova feljebb lépni mert nem a motorozás a fő csapásirányom...Ez csak natur hobbi ha fighterkedni akarnék Gsxr meg cbrrel lenne tele a garázsom...szeretem az endurot meg szeretem az örültködést de a csalódást pláne egy új motornál egyszerüen nem bírom kiheverni.....de mindenbe így vagyok sajna nem tudok emészteni....De ezt a polót most nem értem hogy mért nem kaptál 9 éve?
9 évig még csak egy pólót sem kaptam senkitől............hidd el ha akarja az ember akkor elérheti a célját!

A képeidet nézegetve Te miért nem próbálkozol feljebb lépni valamerre! Fighter?
Utolsó mondatra írtam...
Bárcsak én jártam volna így!
Eddig:

hátsó kerékcsapágy, majd augusztusban összeakadt a váltó valami miatt és csere volt a fogaskerekekben, utánna első teló szimering és jelenleg a rezoncsöve van széthullva belűlről!

Bár Imike nagyon szereti az Ő kis egyetlenét!

A "népítéletbe" pedig azért írtam, mert akkoriban még azt hittem, hogy jelent is valami, de mára rájöttem, hogy sajna az, hogy Én mit írok le tapasztalatból........nos az a kutyát se érdekli!

Sajnálom, hogy csak Én írok pozitív dolgokat a GasGas márkával kapcsolatosan dehát ezek szerint Én valami csoda folytán kifogtam a jó motorokat!
Na visszajöttem a kegyetlen ultrabrutális 30000liter vért felvonultató horrorfilmemból...Szóval a szarozást folytattam válaszolva egy itteni kollega szarozásásra(igen Andris te voltál de azért még haverok maradunk így interneten nem?) Szóval nekem nem volt jó tapasztalatom a motorral az egy dolog...De olyan embert sem hallottam ezen a forumon kívül akinek jó tapasztalata lett volna(és ők nem 15 évesek) és itt is hallottam nem egy kritikát...De érdekes hogyha szerintetek a népitéletet 15 éves tacskók írják amit nem kétlek akkor mégis ti miért teszitek bele a sajátotokat(eddig csak a Janiét ismertem fel de lehet hogy tévedek)? Nekem több mint 8 éve van tapasztalatom motorokkal nem eggyel nem kettővel...Eszem ágában sincs védeni egy motormárkát sem... Csak tényeket tapasztalatokat közlök...Tényleg mi a helyzet a 250 excm-mel? Még bontatlan a blokkja?
no comment
Ííííííííííígy van!
Az ilyen fullprofi, 150 éves tapasztalattal rendelkező egyének átlagéletkora 18 év...
De nemcsak az a hibás, aki ilyet terjeszt, hanem az is aki benyalja és mondja tovább hogy. "húúú,hallottad, mekkora szar ez a motor!"
Hozzánk nagyon sok okos emberke jár, ha hallanátok, amiket mi hallunk!
De, csak azt a GasGas FSE-t ami át lett alakítva a Tunézia Rally-ra, azt egy másik arc viszi egy versenyre! Így maradt a Csiki-Bege jóvoltából a KTM (ez itt a reklám helye!)
nem ugy volt hogy gg-vel?
Én sem a te irányodba fújjolok, csak Én is unom a folyamatos ez szar és az szar dolgokat!

Azért érdekes, hogy a "népítéletbe" csak a tizenéves kis köcsögök írkálnak, nem pedig azok akik tényleg Isten igazából használják versenyszerűen is a motort!

A múltkor az egyik fórumon a Kátai Petit is kifújjolta egy kis gyíkarc aki azt hitte Ő a király! A kis köcsög legalább megnézte volna, hogy kivel áll le vitázni!

Ja, és a Budapest-Bamako Rally-n egy KTM 640 Adventure-el indulok el!
Egyetértek!
egyébként az emberek hajlamosak a tudatlanságukat hallott, összeszedett infókból kipótolni és azokat úgy továbbadni, mintha a sajátjuk lenne...
Hát én mostis mentem volna nagyon szívesen,csak sajna pont uti egymást a kettő...........pedig 100 h nagyon f*sz* lesz minden,elvileg az idő is relatív jólesz.....szóval jókis sarazást mindenkinek!

Aztán nehogy nekem olyanokat repüljetek mint................-tudjátok az a kis hülyegyerek azzal a 200-assal
és ezekből hánynak volt tartósan a segge alatt GasGas?
(nem téged támadlak Gerre, de ezek a "mindenttudokmindenről" emberek bár nagyon a begyemben vannak)
Nekem volt/van KTM-em, GasGas-om, Kawasakim, és emellett rengeteg mocit próbáltam már, de az állítólagos okosok véleményét soha nem osztottam.
Egy a lényeg: minden motort kell szervízelni, javítani, ápolni, gondozni...
na mindegy....de legközelebb gyere, büdös kölke!
Lesz még ehhez hozzáfüzni való de kész a kaja és megyek filmet nézni 90perc és jövök......
Háááát, Jánosunknak hála (megint) elintéződőtt hogy megjavuljon!
Remélem hogy jövő hétre tutkofrankó lesz!
Egyébként bocs, nem akartam senki lekivilágába belegázolni, főleg nem a KTM-esekébe (nekem is van egy 300-as jelenleg... )
Hűűűűűű....most elszóltam magam...
a négyütemre.
boncterem
Nem köll mérgelődni én használtam a motorotokat arra amire ki volt találva úgy ahogy kell....Ez van.....De nézd meg a totalcar népitéleten vagy akár itt a sportmotoron mennyien fujjolnak rá.....