mindenképpen érdemes tanulni akárhová magyaráztuk mi is annak idején.......bekellett látnunk a későbbiekben , hogy az öregeknek igazuk volt, mint most nekem!
nyilván mindenki tudja, mondják eleget szntem mindenkinek....de vannak dolgok, amit kvára leszarok és nem akarok megtanulni.
nyilván ami kell az érettségihez azt érdemes tanulni az elejétől, ne akkor legyen cumi....a többi annyira nem tud izgatni
igazából kurvára nem tudhatod h megéri e tanulni mert sok sok szerencse is kell,de ha tanulsz valamivel közelebb vagy a célodhoz,szerintem. csak aza baj hogy én is csak mondogatom mondjuk amikor 8.félévkor 4.0ás átlagom volt és megmondták h kapok motort ha 4.8 lesz az év vége...akkor tanultam ám
szard már le, órán nem figyelsz rá,nem is pofázol hanem a 45 perc alatt kiírod a könyvből a lényeget kb 30 perc alatt,ennyivel meg is tanultad már ha odafigyelsz és kész is... utána van 15 perc hawaii
lesznek még a srácaid 14-18 évesek
nyilván ami kell az érettségihez azt érdemes tanulni az elejétől, ne akkor legyen cumi....a többi annyira nem tud izgatni
ezt azért tanuljátok meg most gyorsan gyurikától !
saját életedet baszod el,vagy teszed jóvá ez fontos
vagyis Ne légy barom 2-t nézni
Jó éjt mindenkinek BB
Irodalom az 3as