Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tele vagytok mint a déli busz !
Aha ez sajna nekem is ismerős.
helyes
van még 1 vw caravelle meg nem rég volt egy 1 a6os audi(még a 100as kasztnis)
a hülye /pl. én/ abból se
Ha hosszába vágod, lesz 6 motorod! ! !
agyonverem mindet ha nem tanulnak........meg egykerekezni
De az is igaz hogy mindenki a saját hibáiból tanul.
három honda van itthon... civic,logo,city

lesznek még a srácaid 14-18 évesek
meg még két honda
mindenképpen érdemes tanulni akárhová magyaráztuk mi is annak idején.......bekellett látnunk a későbbiekben , hogy az öregeknek igazuk volt, mint most nekem!
nyilván mindenki tudja, mondják eleget szntem mindenkinek....de vannak dolgok, amit kvára leszarok és nem akarok megtanulni.
nyilván ami kell az érettségihez azt érdemes tanulni az elejétől, ne akkor legyen cumi....a többi annyira nem tud izgatni
meg KTM álljon a garázsban
Csak a Ducato mögött jöhettek! Nem engedtem 5méternél közelebb!
ami még nagyon fontos az életben , hogy colombo megy a viasat3-on!
igazából kurvára nem tudhatod h megéri e tanulni mert sok sok szerencse is kell,de ha tanulsz valamivel közelebb vagy a célodhoz,szerintem. csak aza baj hogy én is csak mondogatom mondjuk amikor 8.félévkor 4.0ás átlagom volt és megmondták h kapok motort ha 4.8 lesz az év vége...akkor tanultam ám
akkor tanulsz magadtól,tudom h nehéz,én is utálok tanulni,meg nem is tanulok semmit,de kell. saját életedet baszod el,vagy teszed jóvá

ezt azért tanuljátok meg most gyorsan gyurikától !

saját életedet baszod el,vagy teszed jóvá ez fontos
ez igaz... majd kipróbálom
szard már le, órán nem figyelsz rá,nem is pofázol hanem a 45 perc alatt kiírod a könyvből a lényeget kb 30 perc alatt,ennyivel meg is tanultad már ha odafigyelsz és kész is... utána van 15 perc hawaii
Nah megyek aludni
vagyis Ne légy barom 2-t nézni
Jó éjt mindenkinek BB
ez mind igaz de hogyan tanuljak ilyen sokk után hogy kiherélték a macskáját és elmondja?
akkor tanulsz magadtól,tudom h nehéz,én is utálok tanulni,meg nem is tanulok semmit,de kell. saját életedet baszod el,vagy teszed jóvá
jah és ez nyelvtan volt
Irodalom az 3as