Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne hidd bélám!
a mi magyar tanárunknál is hopp ugrik pár szarjegy ha utál....és te nem is tudsz róla...monyuk azért a 3as meg volt
én 10.es vagyok Magyarból meg ilyenekről beszélünk hogy hogyan herélik ki a macskát. Meghogy mit csinált tegnap. 9.es Irodalom könyvet vesszük most is (150.oldal és kb 240en van)
Igazadd van hogy bekell seggelni. De mit ha nem is mondja el az anyagot?
"Segg kell" Miért ott pumpálják beléd a tudást?
8.os létedre majdnem megbuktál? hát ne haragudj,nem lehetsz vmi okos gyerek! főleg magyarból amihez csak segg kell! általánosban végig 4-5ös voltam...9.ben is . 10ben 4. most meg megint próbálkozom feljebb tornázni magam,nyakomon az érettségi.
pedig ennyi,belefér minden a 68ba,ez az első forg.-ba helyezés díja cakk und pakk.
Hát nekem elég hihetetlennek tünik.
vigyázz vele. Magyarból buktam meg (csak) majdnem. De a tanárnál így teremnek a jegyek
Évet ismétel mint te az iskolában.
igen.
keresel olyat ahol tudsz fizetni,ez magyarország bazze
Ezek bizti bel férnek a 68-ba?
aha
és mi van akkor ha "megbukik" egy motor?
stimmel e az alváz+motorszám
Döme már te is? a Hátad mögé engeted őket? Itt meg teszed a szépet hogy téged nem kap el senki hátulról.
eredetiség vizsgálat az az hogy lopott-e és hogy honann?
mondjuk amikor elindultunk,és vártuk a többieket akkor Döme mögött egész jót sikerült menni,az már jó magasságban volt de a legjobb a kis hegyiszakasz volt,ott keringtünk 10 percig
forg helyezés,ered vizsga(nemzközi),adásvételi fordítás,törzskönyv,forgalmi stb stb...
mi van benne a 68-ban?
keresztbe,hévtől.... Döme mögött is játszogattunk Theoval amikor mentünk Tbányára,igaz Theo egy állat
Kezdődik a Szökés
Hívhatjuk vérszívásnak. . .
A rothadtaknak kell a lóvé! ! !
hosszába
jaja,meg van adva...Andris motorjára pl vmi 30-40ezer,kiszámoltuk.