Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a regadó mire is jó?
Rendszám miatt kell?
125-600 ccm ig 135000 a regadó. . .
(az új motorokra)
Használtra ennyivel kevesebb?
jobban megy már mint neked...szóval csönd
a kocsisor télleg ott volt,a tankra meg nem csúszok előre,csak elengedem a gázt...Jani is látta már ahogy átjöttem a szentendrein keréken,le is baszott érte
nem, de ezt már megbeszéltük én valóban 15
68 a papírmunka és 90 a regadó,de mind1 husika
én lúzer? 16 éves kis taknyos vagy,dee lassan a dakaron is akarsz majd indulni egy 990-es,dee mikor a CS.B-bőé távozol és egy óvatlan gázadásra megemelkedik a 400as eleje,rögvest gáz vissza és előreugrassz a tankra,majd olvasom a fórumba,hogy micsoda kerút nyomtál,de lekellett hogy tegyed,mert kocsisor volt előtted na ki a lúzer fürtöske?

jah,amúgy 27 vagyok
Engem nem érdekelnek a sárga motorok. . .
Te amit rákoltesz alkatrészben annyiért kapsz itthon is kinti papirost simán...szóval nembiztos hogy jó bolt..(hameg lenne lovéd megmaradna a 400as nemiskellene rendszámozni a kintipapirost 2/1.. .)
Az üzembehelyezésre nyugodtan számolj 200 ezret!
jaaaah akkor te 14 vagy?
akkor megyünk Factoryhoz...nem kell kocsi, Imi felér egy kocsi súlyával
látod nem gyógyszerek kellenek neked... hanem motorvétel Már is jobban vagy
az oldal jan 1.én mindenkinek add +1 évet
bele .......
kocsival és betétlapra elintézném
adatlapodon 17 van
Miért fiatalítod magadat kutya?
Ja csak a váltó szarr mi? és az olajban nem tudnak a fém szilánkok sehová eljutni mi?
na igen,engem lehet vezetnének de csak 16 vagyok...ez a baj bazze, te 36 vagy és orrodnál fogva vezetnek...lúzer
Így van,zozze kutya öreg kutya(de nem vén kutya ) téged meg az orrodnál fogva vezetnének kislány
még kint van olaszban a cucc. full gyári gép,csak ez a blokk cumó van vele,amúgy azt mondják h a blokk tuti,csak ugye a váltó tré és 5kiló+150 forg hely. 2002es 640es.(akrám jó rá+fékeim)
Vidd el Zoozeet megnézni, addig ne menj bele!
belemennél?
Ahoz nemkell mert nemkell javitani
oké
Majd meglássuk hogy hogyan végzek