Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lehet a versenyről képeket vidiket találni?...vagy a verseny állását megnézni?
Ja.......azért a katalán motorok is ott vannak ám és küzdenek szépen előre
Hajrá fiúk, Ti vagytok a legjobbak! Talma megnyerte az aszfalton.........hát most mutassátok meg terepen
szedi az áldozatait máris a verseny, amugy barátom beszélt vele telefonon az elöbb, defektje lett,és fáj a keze nem kicsit,, :(
VISZONT INNEN SZÉP A GYÖZELEM,,HAJRÁ MINDENKINEK TOVÁBB,,
Stílusosan erre csak annyit mondanék: R.E.S.P.E.C.T !
HAJRÁ DÉSI JANEK,,
HAJRÁ NÉMETH NORBI,,
HAJRÁ KÁTAI PETI,,
HAJRÁ BOROS TOMI,,
WAZZE WAZZE BESSSZARTOK,! SIX DAYS,
TUDTOK-E OLVASNI SKACOK?!:))))))))
RIDERS OUT OF THE RACE (DAY 1)

Three hours of competition have passed during this second day of the ISDE in La Serena.

Results are being published in their corresponding section.

From E1, Jamos Desi from Hungary’s World Trophy and juniors Ashley Wood (Great Britain) and Fredrik Berg (Sweden) have deserted.

E2 abandons: Juan Decia, WT (Uruguay); Dimitris Kokkinos, WT (Greece); Leonardo Becerra, JT (Colombia) and Francisco Alvarez, JT (Colombia).

E3: Ignacio Butrino (Uruguay); Andrés Mejía (Colombia) and Mark Wassink (Holland), all of them in World Trophy.

By clubs…

Photo: Andrés Mejía
hát ez az a somogybabod ......
Hol leszel Te ott kismókus! Nem leszel Te sehol, jössz dolgozni büdös kölke!
Ha nem fog ütközni a felkészülési edzéssel akkor ott a helyem
zoozee: figyu...Ti motoroztatok már arrafele? mert, ha egy Somogybabodról beszélünk, ami Somogy megyében van...akkor...
jó és... péntek -szombat -vasárnap ....menjünk pénteken délutánra vagy csak szombat reggelre érjünk oda ....és természetesen vasárnap még motorozás azután haza
én ottan leszek
szewa.....ez nem meghívásos de most meghívlak szeretettel........

szerintem olyasmi mint a múltkor zala ............ma hívtak a "quadosok", hogy foglalnák a szállást nekünk....

ti ha a közelben vagytok akkor odajöttök szívesen vesszük az idegenvezetést, és csapathatunk egy kellemeset együtt utána barátkozás ........estleg...se

nagyjából ennyi amit tudok................

erre ki jönne csiki-bege enduró teamból ? meg a gasgas meg az akármiből?
kíííííííííííkazok
Csiki-Bege Enduro Team 6 fő
SIX DAYS ,CHILE, LA SERENA, azért ez szivmelengetö kis országunk zászloját látni a világ tuloldalán,:)
HAJRÁ FIUK,HAJRÁ,,
zoozee: ez meghívásos vagy bárki mehet? csak azért, mert mi oda járunk 2 hetenként motorozni és van pár srác aki jól ismeri arrafelé a terepet...
Megnézem!
Döme!

Küldtem egy mailt a gmail-odra...van rá valami megoldás?

üdv:imi
Skacok!
Most hívott a Lerner Csabi és érdeklődik, hogy mennyien leszünk szombaton?
Mivel a feleség szeretne megvendégelni minket, így pontosabban tudja méretezni a KAJÁT! ! !
Szóval: Én megyek, az 1
halál
Itt dolgozok,és a kicsikével járok túrákra
Factory nézutem aportfoliodat és feltünt hogy ez a csiki bege garázsa ha nem tévedek....Kérdésem az lenne hogy tőlük vagy magánkézből vetted? Vagy te is ott dolgozol?
Jó reggelt a kiszlányoknak,meg az érett nőknek is

gerre,igyekszem,nagyon szeretem,dee az egykeróval még "gondok" vannak...
láttam a vidiket,jól nyomod,de nagyon,tehát nem a mocival van a "gond" hanem velem
de igyekszem,igyekszem...nem szeretném eldobni a kicsikét,így inkább csak módjával a keró...

zozííííí, akkor nem jössz? hüpp hüpp...