Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy csak akkor menjek el caminora ha lesz hat méteres belőle
Zozzee te már tartós tejet ne vegyél
ja és fiúk-lányok a dec 7 .-i somogybabodi turnét meg ma kell pontosítanunk mert legkésőbb holnap szállásfoglalás
ja és köhögök 3 hete mint az állat
sziasztok! na voltam orvosnál .....tüdőgyulladás ........mandulagyuszi .....megfázással kombinálva .
....NINCS MOTOROZÁS! és mikor ebből kigyógyulok akkor mehetek vissza kivizsgálásra mert fáj a vesém

úgyhogy sajna meg kellett igérnem , hogy a motorra rá se gondolok nemhogy ráülök.....
ezért én most nem mehetek a hétvégén sajnos...de a dec.7.-ikei somogybabodi haknin ismét lealázlak benneteket
válasz
#619613 | 2007. november 13. 9:55
kis kedvcsinálo a sarazáshoz, :)
Janikám,amúgy mi a pálya az új oldallal .....MÉG MINDIG "NEM JELENITHETŐ MEG"
Pofozd fel azt a 2 gyógyegeret ..húzzanak bele mert véres pankrációt rendezünk
Jóreggelt Zozeekám ,nyugodtan menjél dokihoz..
Amúgy aszem 1keró ügyben segithetek
jó reggelt zozikám menjél orvoshoz ! többiek alszanak úgyis
alvás van ?
Remélem téged is megtanít rá! Engem megtanitott:
Facrory kollega nagyon vigyázz rá azagép életem legjobb motorja volt az a motor élete 30%átegykeréken töltötte...Én otthon egykeréken is tároltam
de csak 115 kilométert mentünk aznap .........én defekttel végig ....aztán másnap reggel kicseréltem belsőt rajt előtt míg factoryék felöltöztek ill. kibábozódtak!
Gyuri gyere msnre
defektes elsővel mentél végig te marha?
az azért tűnt tötymörgésnek mert szembe jöttünk mindíg veled....mert csak így tudtunk visszamenni érted
Ez így van zozíííí kollega

ja spáj,el is felejtettem,nálam a 90fok az bezárul a max 30nál dee gyakorlás a tudás anyja,örülnék egy stabil 70foknak
Én folyamatosan tetsztelem a gépet eddig problémamentes,igaz az egyik túrán felforralta a vizet,de az csupán azért volt,mert zozeeeeék elöl tötymörögtek,és nem volt megfelelő a hűtés
mi baja lenne egy ktm-nek
és nálad hogy teljesit?volt már valami baja? 90fokos életmod nálad is játszik?
Jaja,már itthon punnyadok lezuhanyozva illatosan akkor jössz szombaton?

Spáj,igen,láttam a vidiket is
factory a te géped gerre kollegánál tölötte élete elsö 2évét