Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy nagy para. porckorong kopásaim vannak,meg amúgy is fáj... szimplán hidegben kurvára fáj.
fájnak

mi lesz veled 10év múlva
vagy a NE FŰRGGYÉ LE,,
aztán még lehetnének az infantilis tipusu feliratok is,,mondjuk olyan hogy : HOPIHE, vagy SÁROS BŰTYÖK ,
Akkor ott talizunk
figy,kerék nem lenne para,de a térdeim nagyon ki vannak
ez csak neked gáz, punci...
Nekünk egész évben szezon van...
hát ha így áll neki az ember, akkor az is marad...
szakad a hő,kurvaélet
A hátsó bütykökön lehetne a "Minden vadász tolvaj" felirat. . .
jo kis banda lenne,:)
elöl lenne a LEHOTAY GASGAS TEAM feliratu, és öt űldözné egy MÉREGZÖLD TERMÉSZETVÉDÖ,,meg egy RÉSZEGES VADÁSZ, feliratu,
A cél szerintem csak álom marad, oda fölmegyünk gyalog. . .
ja...címmel, telefonszámmal...
főleg hogy olyanok buktak el, mint Pastrana....
de a LEHOTAY GASGAS TEAM feliratu bűtykök is érdekesek lennének,, :)))))))))))
ja igen,téllleg
egymillio hangyás lábnyom,, vagy százlábu csorda,,
Képzeld el: lenne egy puma, meg egy emberi lábnyom mintás..
Látnák hogy elöl futott a puma 120-al, őt meg üldözte egy ember!
Mail-ben küldtem a zöld cuccok árait.
Nemdebár?
Azok beszerzési árak. . .
Egyébként ha nem lesz szponzor, az sem baj...én már annak is örülnék ha lenne pót fék-, kuplungkar, kormány, gumi..........
Én csak szeretnék beérni a célba, nekem az is egy életre szóló dolog lenne..
milyen jánlat?
egyszer már feltaláltam az erdei állat tappancsos lenyomatu gumit, minden bűtyök helyén valamilyen állat lenyomata lenne, hogy a zöldek ne tudjanak hivatkozni taposási kárra,,
aztán lenne ám nagy csodálkozás amikor a vadászok néznék az ösvényen a nyomokat, hogy elöl futott egy mokus, öt űldözte egy jávor szarvas, és ha valamelyik gumit megforditva rakod fel, akkor meg velűk szembe szaladt egy medve,,
Megyek!
Janival kezdjük a felkészülést...ő lesz a segítő, aki a köves résznél (meg végig is), oldalról kiabál hogy hogyan menjek...
A Lehotay Off-Road Motors így is-úgy is rajta lesz a motoron meg a mezen....lehet hogy a Csiki-Bege is, Ha Lajos beleegyezik...