Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket a fosokat vennék itt, mint a cukrot, bármekkora trágya is. . .
Simán ahogy rárúgsz, azzal a mozdulattal kelti életre az AC pumpát és a komplett elektronikai rész beleértve a befecskendezőt is természetesen!
gondolom van az injektor résznek egy kis hagyományos rendszerű oldal szivato része, és avval indit,mikor meg már megy akkor már ott a delej a spricninek,,
Peti kezd az evolúcióba bekapcsolódni! Naki ami a legjobban bejött az a Bombardier-nek egy érdekes "motorja" volt! A lényeg, hogy szép lassan kezdi elhagyni a kerekeket! Már 3-nál tart!

Ja és megtaláltuk a quadjának (Polaris Predator) a Kinai verzióját is......brutál szar de tök lakoppintott mása!
jani és az inditás hogy-e? kurblival?
Bezony! Ezért várt a GasGas ennyi idejig a 4 ütem megalkotásával, mert megvárta amig a konkurensek elkészitik a sajátjukat, meglesték, hogy azoknak mi a hibálya és Ők (a GasGas mérnökök) tisztelt Hölgyeim és Uraim megalkották a legcsúcsabb 4 ütemű technikát amit eddig még csak álmodni sem mertünk!

350 ccm, 4 ütem, oldalt szelepelt befecskendezős motorral (természetesen akkumulátor az nincs, igy még az inditás is egy technikai csoda!) és mindezt a 2 ütemű vázba beszerelve úgy, hogy a gép súlya 69 kilogram! Természetesen ez száraz súly, olaj és benya nélkül, de akkor is full feltöltve csupán 71 kiló!

Váááoooo
Petinek nem hiányzott a plusz 2 kerék?
Szasztok!Jani vazze ez nagggyon durva
Kaptam már mailt János?
Nekem minden tetszett ami ott volt.........mind egytől-egyig márkától és tipustól függetlenül egy csodagép!

Bár volt egy-két furi dolog is.........Kawasaki helyett Yamakasi meg hasonló brutál Kinai baromságok
basszus az oldaltszelepelt ,és injektoros?
nézted a GG triál blokkot?
Ezek a képek az új 4 ütemű triálmotorról készültek! Álomszép és technikailag csúúúúcs!
Na AZ csodagép. . .
a benelliben meg az tetszik hogy felcserélték a tankot meg a légszűröházat,igy lejjebb kerűlt a tiz liter benzin sulya,
Úgy látom leadta az itt fölszedett kilókat! ! !
a husaberg az elgondolkoztato hogy bevállalták, ezt a blokkforgatást,,űgyes,
A GG-t próbáltam, a Benellire gondoltál, csodagép alatt?
Bocsesz, Hebo
Kata, Döme és Miki! Üdvözöl Titeket a Habo nagyvezér is
wazze piros váz, fekete lengövilla, négyűtem, hát nem szar,, mutass még képeket jani
De volt azért ott sok-sok más csoda gép is!
Szia Jannniii! ! !
Komoly kecskék lesznek! ! !
Jólvan,látom jó volt..
akkor nem kamuzott a tanárom hogy kurvazsír volt
Szasztok puncik!

Gyerekek......beszarás volt a MotorShow! Testközeli élményem volt a GasGas legújabb 4 ütemű csodájával!

350 ccm (bár megsúgták, hogy ez még nem a végleges űrtartalom) és csak 2 kiloval nehezebb mint a 300-as kétütemű!

Asszem totál szerelmes vagyok!