Fogunk bizony...ha ilyen marad az idő,akkor hatványozódhatnak a "kötelező" esések
A piruettekről meg majd nem is beszélve
Mind egy,már alig várom...Andris úgy be van súzva,hogy úránként megszólal "hallod,nagyon jó buli lesz úúúúú" nah,de engem sem kell félteni,mondhatni tűkön ülök
Jó napot ringyóim!
Túl vagyunk az első edzésen. Az időjárás nem pont a legkedvezőbb a teljes alapok elsajátítására, de asszem azt mindenki belátta ma kezdő, haladó, profi, hogy rengeteget kell fejlődni...
Én azt mondom megéri, és nyomni kell, mert bebizonyítják hogy nem tudunk szart sem, de megteszünk mindent hogy kifinomítsuk a nemtudásunk...
Az tök jó volt hogy ilyen sokan voltunk...
A sóskuti homokbányás versenypályánál keresgélve sem találtunk volna megfelelőbb helyszínt a mai napra.
Remélem találkozunk minden héten ezzel a jó kis fanatikus enduro társasággal, megjegyzem közöttünk pirított a dakaros Nagy Peti is, jó volt látni hasítani
Asszem mindenki nevében mondhatunk egy hangos köszit a Lacinknak... KÖSZI!
Fotokat dobáljon fel aki tud!
Nem hanem pihenek, lustálkodok, nagyokat kajálok és röhögök magamban, hogy mekkorákat fogok Én a hóban majd a jövő hét végén esni!
Tudod, hogy amikor nem dolgozom akkor a telefonomat ki szoktam kapcsolni! Bár a 4 ütemű szépség kedvéért éjjel-nappal bekapcsolnám, sőt még magamba is operáltatnám a telefonom!
Amúgy fingom sem volt, hogy ki lehetett a tesztpilot, de valami 40 körüli tagnak néztem, csak nem mutatták közelről!
Igaz sejtésem rögtön volt a mozgásából kiindulva méghozzá a jó öreg Jordi-nak néztem, de ez csak sejtés!
Büszke is voltam Villogtam is az egész kiállitás területén az új Hebo ruhakollekciómban, amit a Carsten meg is jegyzett, hogy "jó a ruhám, honnan van"?
Hát Gergő, ez tényleg brutál! Tudod, hogy Én nem vagyok (voltam) eddig a 4 ütemű triálmotoroknak a hive de ez most nagyon odatesz! Ezt élőben kellett látni, másként ezt nem lehet elhinni! Kurva kiváncsi vagyok milyen lehet akció közben, bár egy kis filmecskét megmutattak nekem, és azon.......apám......nagyon kemény és totál meggyőző!
És természetesen a triál motorokat is lekoppintják a Kinaiak! Ime egy szé példány! Xispa 250!
A donor pedig a Sherco volt! Én azt hittem, hogy Spanyol a Xispa de a Hebo kereskedelmi vezetője felvilágositott, hogy az bezony full Kinai gagyi! A Sherco gyárat meg a fene majd meg eszi olyan mérgesek és perrel fenyegetik a Kinaiakat!
amúgy irigyellek jani ...ez komoly lehetett
frankók a képek