Csak a Lampkin gyerek volt jelen, de annak akkorát adtam, hogy kisebb lett vagy 20 centivel a batár disznaja! Ja és előtte még hozzátettem, hogy "ezt meg a Gergő gyerek kűdi és nehogy megkérdezd, hogy mijé.......me csak"! Ja és örüjjé, hogy ennyive megúsztad, me az a Raga kölök még nagyobbat kapott vóna!
A ruhát meg csak azért kérdeztem,mert akiket mostanában látok motorozni azokon ilyen-olyan spéci ruhákat látok (de most sajna úgysincs keret motoros ruhára ,szóval majd felveszem az összes pulcsim amim csak van.... )
Örülök neki, hogy sikerült megtalálni a hiba okát!
Apropó.......mi az a ruha vazze?
Mit nekünk 1 fokos vízhőmérséklet! Mennyé má......az már szinte forró Ha meg esetleg kissé hidegre fordul (-15 alá) akkó meg má nem mindegy hisz úgy is kemény a víz!
de van egy titkos szeretőm is....
KTM enduro.......kis pici aranyos cuki motorocska gyenge 950 ccm és versenyenduro! Na ha ezt megülnéd........
A ruhát meg csak azért kérdeztem,mert akiket mostanában látok motorozni azokon ilyen-olyan spéci ruhákat látok (de most sajna úgysincs keret motoros ruhára ,szóval majd felveszem az összes pulcsim amim csak van.... )
Szóval 4-5 fő triálos is lesz most a csapatban! Ja és imádkozzon minden endúrós fajzat, hogy ne mi vezessük fel a túra nyomvonalát
Apropó.......mi az a ruha vazze?
Mit nekünk 1 fokos vízhőmérséklet! Mennyé má......az már szinte forró Ha meg esetleg kissé hidegre fordul (-15 alá) akkó meg má nem mindegy hisz úgy is kemény a víz!
Nem a ruha teszi a motorost!