Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy tényleg geci szép, sajnálja összesarazni az ember.......nem is oda való
Na ugy kb erre vártam....
megcsalt engem? ö tényleg ott van toppon
Azt hiszem le kell ülnünk egy kis elkbeszélgetésre kedves GÁBOR!
Isten király a paripa..... a szerelmem!
de van egy titkos szeretőm is....
Csak a Lampkin gyerek volt jelen, de annak akkorát adtam, hogy kisebb lett vagy 20 centivel a batár disznaja! Ja és előtte még hozzátettem, hogy "ezt meg a Gergő gyerek kűdi és nehogy megkérdezd, hogy mijé.......me csak"! Ja és örüjjé, hogy ennyive megúsztad, me az a Raga kölök még nagyobbat kapott vóna!
ez nem csak neki nyálcsorgato bevállalnám
És egy kis nyálcsorgató képecske Gáboromnak is!
remélem ott kűföldön mindenkinek meg adtad a taslikat amiket küldtem
Azért találtam neked is egy kis csemegét Zoozee!

KTM enduro.......kis pici aranyos cuki motorocska gyenge 950 ccm és versenyenduro! Na ha ezt megülnéd........
Drága barátom........eeeeeeez kurvajólnézki ...csak ki az ahülye a moci mögött
Motorral nem is de rollerral tuti....
ezt sajnos motorral nem fogjátok meg !
Szeva Apa! Mi a stájsz? Zsír az új 4 ütemű kis drágaszág nem?
Jó estét triálstreetfighterkerékpárguru Geri!
AMEN!
szépjóestétmindenkinek
Ez az Gáborom.......ímádom a pozitív gondolkodást ami sugárzik belőlled! Remélem el tudsz jönni mert már bizony elég rég csapattunk együtt
NA ez nagyképű lesz..... de igaz! ahol ti mentek a trial kecskékkel ott én nemhogy követlek, de le is előzlek benneteket....
Hát még én mennyire örültem... KÖSZÍÍÍÍ nektek!

A ruhát meg csak azért kérdeztem,mert akiket mostanában látok motorozni azokon ilyen-olyan spéci ruhákat látok (de most sajna úgysincs keret motoros ruhára ,szóval majd felveszem az összes pulcsim amim csak van.... )
A kiskecskémmel megyek mert jön pár újdonsült, elvetemült öngyilkos jelölt terrorista akik meg szeretnék magukat kínozni egy kicsit!

Szóval 4-5 fő triálos is lesz most a csapatban! Ja és imádkozzon minden endúrós fajzat, hogy ne mi vezessük fel a túra nyomvonalát
Örülök neki, hogy sikerült megtalálni a hiba okát!

Apropó.......mi az a ruha vazze?

Mit nekünk 1 fokos vízhőmérséklet! Mennyé má......az már szinte forró Ha meg esetleg kissé hidegre fordul (-15 alá) akkó meg má nem mindegy hisz úgy is kemény a víz!

Nem a ruha teszi a motorost!
Most már mind1.... pedig állitólag nagy lóvék járnak a különlegesen veszélyes fajokra.....
Hali-gali-papi-mami!
Csövi