Már írtam a fórumra másnap
Amúgy igen,fasza lett minden,már elmentem 2tankot és idáig nem produkálta a hibát,szóval remélem nem is fogja......alapjárat pöpec,s a kormánymagasító is nagyon jól jött!
Szóval ha megyek szombaton (nagyon remélem),akkor viszem a pénzt is!
Ti milyen ruhába mentek ilyen időben motorozni?mert nekem nincs semmi speckó,s azért ha nap elején beleesem az 1 fokos vízbe,akkor az kicsit kellemetlen....
Baszki......a múlt héten láttam az egyik mekiben és pont kajált
Ha előbb kapom az információt akkor rögtön elkapom és bezsebelem a jutalmat, de most sajnos csak arról kell beszámolnom, hogy a körözött egyén jelenleg ismeretlen területet tartózkodik!
Amúgy igen,fasza lett minden,már elmentem 2tankot és idáig nem produkálta a hibát,szóval remélem nem is fogja......alapjárat pöpec,s a kormánymagasító is nagyon jól jött!
Szóval ha megyek szombaton (nagyon remélem),akkor viszem a pénzt is!
Ti milyen ruhába mentek ilyen időben motorozni?mert nekem nincs semmi speckó,s azért ha nap elején beleesem az 1 fokos vízbe,akkor az kicsit kellemetlen....
Ha előbb kapom az információt akkor rögtön elkapom és bezsebelem a jutalmat, de most sajnos csak arról kell beszámolnom, hogy a körözött egyén jelenleg ismeretlen területet tartózkodik!
ovatosan megközekíteni....
etetni tilos.....
Csak én szedek itt Béres Cseppet?
Reggel 9?
Szombat?
Nem Te egyeztettél a Csabival?
Márelnézéseketkérekszépen. . .
de szerintem korán kéne indulni főleg ha egy napra megyünk , hogy jusson egy kis idő motorozni is mert négy , fél öt-kor sötét van már .........
Ha megjelensz körünkben akkor szeretnék infót kapni, hogy jó lett-e a drágaságod!
Mert ez a rész engem is komolyan érdekelne!
i-patak-dejtár-ipolyszög-balassagyarnat-őrhalom-szécsény-kara
ncsság-salgótarján
ez a vonal nekünk a legrövidebb .....de a végcélt még nem árulta el senki nekem ........ de ott vagy csitár...vagy cered ami enduróba számít !